Jelenlegi hely

Neji Chaima

Neji Chaima

Neji Chaima
Név: Neji Chaima
További profilok: MTMT
Szakterület: food industry engineer

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
5
DEA-ban:
5
OA:
3
Publikációs időszak:
2022-2023
2023
  1. Neji, C., Semwal, J., Máthé, E., Sipos, P.: Dough Rheological Properties and Macronutrient Bioavailability of Cereal Products Fortified through Legume Proteins.
    Processes. 11 (2), 1-16, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Bioengineering (2022)
    Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2022)
    Q2 Process Chemistry and Technology (2022)
  2. Neji, C., Ungai, D., Seres, E., Sipos, P.: Effect of nitrogen fertilization on the quality of soybean flour and protein isolate.
    In: Book of abstracts : VIII International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Inoptep 2023 and XXXV. Scientific-Professional Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2023. Eds.: Filip Kulić; Ivan Pavkov, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, 88, 2023. ISBN: 9788675205814
  3. Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
    J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Biotechnology (2022)
    Q3 Food Science (2022)
    Q4 Microbiology (2022)
    Q4 Molecular Biology (2022)
  4. Kamani, M., Neji, C., Fitzsimons, S., Fenelon, M., Murphy, E.: Unlocking the nutritional and functional potential of legume waste to produce protein ingredients.
    Crit. Rev. Food Sci. Nutr. [Epub ahead of print] 63 1-19, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science (2022)
    D1 Industrial and Manufacturing Engineering (2022)
    D1 Medicine (miscellaneous) (2022)
2022
  1. Neji, C., Semwal, J., Kamani, M., Máthé, E., Sipos, P.: Legume Protein Extracts: The Relevance of Physical Processing in the Context of Structural, Techno-Functional and Nutritional Aspects of Food Development.
    Processes. 10 (12), 1-27, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Bioengineering
    Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
    Q2 Process Chemistry and Technology
frissítve: 2024-02-04, 02:03

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 4
Q1/D1 1 (25%)
Q1 1 (25%)
Q2 2 (50%)
Q3 1 (25%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (2)
Food Science (2)
Chemical Engineering (2)
Bioengineering (2)
Chemical Engineering (miscellaneous) (2)
Process Chemistry and Technology (2)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (1)
Biotechnology (1)
Molecular Biology (1)
Engineering (1)
Industrial and Manufacturing Engineering (1)
Immunology and Microbiology (1)
Microbiology (1)
Medicine (1)
Medicine (miscellaneous) (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Egyéb társszerzők

Kamani, Mohammad Hassan
Fitzsimons, Sinead M.