Teljes publikációs lista
Publikációs időszak:
2022-2024
2024
Semsey, D.,
Nguyen, H.,
Törős, G.,
Muthu, A.,
Labidi, S.,
El-Ramady, H.,
Béni, Á.,
Rai, M.,
Prokisch, J.:
Analysis of Fluorescent Carbon Nanodot Formation during Pretzel Production.
Nanomaterials. 14 (13), 1-11, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023)
Q2 Materials Science (miscellaneous) (2023)
Prokisch, J.,
Nguyen, H.,
Muthu, A.,
Ferroudj, A.,
Singh, A.,
Agrawal, S.,
Rajput, V.,
Ghazaryan, K.,
El-Ramady, H.,
Rai, M.:
Carbon Nanodot-Microbe-Plant Nexus in Agroecosystem and Antimicrobial Applications.
Nanomaterials. 14 (15), 1-37, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023)
Q2 Materials Science (miscellaneous) (2023)
Nguyen, H.,
Muthu, A.,
El-Ramady, H.,
Béni, Á.,
Prokisch, J.:
Detection and formation of fluorescent carbon nanodots in coffee brews and its relationship with other compositions.
J. Food Compos. Anal. 132 (-), 1-10, 2024.
Prokisch, J.,
Törős, G.,
Nguyen, H.,
Neji, C.,
Ferroudj, A.,
Sári, D.,
Muthu, A.,
Brevik, E.,
El-Ramady, H.:
Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers.
Agron. J. 14 1-30, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2023)
Nguyen, H.,
Muthu, A.,
El-Ramady, H.,
Daróczi, L.,
Nagy, L.,
Kéki, S.,
Béni, Á.,
Csarnovics, I.,
Prokisch, J.:
Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction.
Mater. Adv. 5 3499-3505, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous) (2023)
Q1 Materials Science (miscellaneous) (2023)
2023
Prokisch, J.,
Sári, D.,
Muthu, A.,
Nagy, A.,
El-Ramady, H.,
Abdalla, N.,
Dobránszki, J.:
Biotechnology of Nanofiber in Water, Energy, and Food Sectors.
Agronomy-Basel. 13 (11), 1-31, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Nguyen, H.,
Muthu, A.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Detection of Carbon nanodots in black foods.
In: Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 16, 2023. ISBN: 9786155606144
Muthu, A.,
Sári, D.,
Ferroudj, A.,
El-Ramady, H.,
Béni, Á.,
Badgar, K.,
Prokisch, J.:
Microbial-Based Biotechnology: Production and Evaluation of Selenium-Tellurium Nanoalloys.
Appl. Sci.-Basel. 13 (21), 1-14, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications
Q2 Engineering (miscellaneous)
Q2 Fluid Flow and Transfer Processes
Q2 Instrumentation
Q2 Materials Science (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
Sári, D.,
Ferroudj, A.,
Muthu, A.,
Béni, Á.,
Jamalifard, R.,
Prokisch, J.,
El-Ramady, H.,
Elsakhawy, T.,
Omara, A.,
Brevik, E.:
Nano-Enabled Agriculture Using Nano-Selenium for Crop Productivity: What Should be Addressed More?.
EBSS. 7 85-99, 2023.
El-Ramady, H.,
Abdalla, N.,
Sári, D.,
Ferroudj, A.,
Muthu, A.,
Prokisch, J.,
Fawzy, Z.,
Brevik, E.,
Solberg, S.:
Nanofarming: Promising Solutions for the Future of the Global Agricultural Industry.
Agronomy-Basel. 13 (6), 1-32, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Muthu, A.,
Ferroudj, A.,
Sári, D.,
Béni, Á.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Production methods for making nano Selenium, nano Tellurium and nano alloys, as potential materials in the food and pharma industry.
In: Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 13, 2023. ISBN: 9786155606144
2022
frissítve: 2024-10-06, 01:58