Jelenlegi hely

Muthu Arjun

Muthu Arjun

Muthu Arjun
Név: Muthu Arjun
Szakterület: PhD student

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
6
DEA-ban:
6
OA:
5
Publikációs időszak:
2022-2023
2023
  1. Prokisch, J., Sári, D., Muthu, A., Nagy, A., El-Ramady, H., Abdalla, N., Dobránszki, J.: Biotechnology of Nanofiber in Water, Energy, and Food Sectors.
    Agronomy-Basel. 13 (11), 1-31, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science (2022)
  2. Bommasamudram, J., Muthu, A., Devappa, S.: Effect of prebiotics on thermally acclimatized lactobacilli cultures and their application as synbiotics in RTD fruit drinks.
    3 Biotech. 13 (9), 1-10, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (2022)
    Q2 Biotechnology (2022)
    Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2022)
  3. Muthu, A., Sári, D., Ferroudj, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Badgar, K., Prokisch, J.: Microbial-Based Biotechnology: Production and Evaluation of Selenium-Tellurium Nanoalloys.
    Appl. Sci.-Basel. 13 (21), 1-14, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Computer Science Applications (2022)
    Q2 Engineering (miscellaneous) (2022)
    Q2 Fluid Flow and Transfer Processes (2022)
    Q2 Instrumentation (2022)
    Q2 Materials Science (miscellaneous) (2022)
    Q3 Process Chemistry and Technology (2022)
  4. Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Béni, Á., Jamalifard, R., Prokisch, J., El-Ramady, H., Elsakhawy, T., Omara, A., Brevik, E.: Nano-Enabled Agriculture Using Nano-Selenium for Crop Productivity: What Should be Addressed More?.
    EBSS. 7 85-99, 2023.
  5. El-Ramady, H., Abdalla, N., Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Prokisch, J., Fawzy, Z., Brevik, E., Solberg, S.: Nanofarming: Promising Solutions for the Future of the Global Agricultural Industry.
    Agronomy-Basel. 13 (6), 1-32, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science (2022)
2022
  1. Bommasamudram, J., Muthu, A., Devappa, S.: Effect of sub-lethal heat stress on viability of Lacticaseibacillus casei N in spray-dried powders.
    LWT-Food Sci. Technol. 155 1-9, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science
frissítve: 2024-02-25, 01:53

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 6
Q1/D1 1 (16.7%)
Q1 3 (50%)
Q2 2 (33.3%)
n.a. 1 (16.7%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (4)
Agronomy and Crop Science (2)
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (1)
Food Science (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (1)
Biotechnology (1)
Chemical Engineering (1)
Fluid Flow and Transfer Processes (1)
Process Chemistry and Technology (1)
Computer Science (1)
Computer Science Applications (1)
Engineering (1)
Engineering (miscellaneous) (1)
Environmental Science (1)
Environmental Science (miscellaneous) (1)
Materials Science (1)
Materials Science (miscellaneous) (1)
Physics and Astronomy (1)
Instrumentation (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Egyéb társszerzők

Bommasamudram, Jyothna
Devappa, Somashekar
További társszerzők