Teljes publikációs lista
Publikációs időszak:
2006-2007
2007
Sipos, P.,
Szathmáry, Z.,
Tóth, Á.,
Ungai, D.,
Hovánszki, D.,
Győri, Z.:
From farm to fork: Evaluation of cropping fields with regard to food and feed safety after long-standing cultivation.
In: Joint International Conference on Long-term Experiments, Agricultural Research and Natural Resources : Debrecen-Nyírlugos, 31 May - 1 June, 2007. Eds.: István Láng, János Lazányi, Nicolae Csép, University of Debrecen Centre of Agricultural Sciences, University of Oradea, Debrecen, 369-375, 2007.
Prokisch, J.,
Hovánszki, D.,
Széles, É.,
Kovács, B.,
Győri, Z.:
Inhomogeneity of the agricultural soils in Hungary.
Cereal Res. Commun. 35 (2), 957-960, 2007.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science
Q4 Genetics
Q4 Physiology
Széles, É.,
Borbélyné Varga, M.,
Hovánszki, D.,
Tisza, A.,
Győri, Z.:
Studying of proline content and organic contaminants in Hungarian and Greek honey samples.
Cereal Res. Commun. 35 (2/2), 1153-1156, 2007.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science
Q4 Genetics
Q4 Physiology
Széles, É.,
Szathmáry, Z.,
Sipos, P.,
Hovánszki, D.,
Uri, C.,
Győri, Z.:
The importance of long-term field experiments in the quality assurance of crop production.
In: Joint International Conference on Long-term Experiments, Agricultural Research and Natural Resources : Debrecen-Nyírlugos, 31 May - 1 June, 2007. Eds.: István Láng, János Lazányi, Nicolae Csép, University of Debrecen Centre of Agricultural Sciences, University of Oradea, Debrecen, 279-283, 2007.
2006
Széles, É.,
Borbélyné Varga, M.,
Prokisch, J.,
Kovács, B.,
Hovánszki, D.,
Győri, Z.:
Studying the nutritional properties and quality parameters in Hungarian honey samples.
Cereal Res. Commun. 34 (1), 833-836, 2006.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science
Q4 Genetics
Q4 Physiology
frissítve: 2024-11-06, 13:47