Jelenlegi hely

Várallyay Szilvia

Várallyay Szilvia

Várallyay Szilvia
Név: Várallyay Szilvia
További profilok: MTMT
Szakterület: élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
68
DEA-ban:
68
OA:
18
Publikációs időszak:
2011-2022
2022
  1. Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: Element composition of propolis tinctures prepared from Hungarian raw propolis.
    LWT-Food Sci. Technol. 154 1-8, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science
2021
2019
2018
  1. Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Kovács, B.: Changes of Microelement Content Of Green Pea and Maize by Molybdenum Enrichment.
    In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 46-47, 2018. ISBN: 9789634900245
  2. Bódi, É., Balláné Kovács, A., Várallyay, S., Soós, Á., Kovács, B.: Growth of Green Pea by Effect of Molybdenum Treatments at Different Developmental Stages.
    In: Scientific researches in food production, University of Debrecen - Proceedings of abstracts. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, Debreceni Egyetem, Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 17, 2018. ISBN: 9789634900412
  3. Kovács, B., Nagy, K., Lévai, L., Várallyay, S., Soós, Á., Topa, E., Bódi, É.: The Effect of Selenium Treatment on Maize and Sunflower Plants in Nutrient Solution and Soil-Plant System.
    In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 38-39, 2018. ISBN: 9789634900245
  4. Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Molnár, S., Kovács, B.: The Element Content of Propolis Tinctures by the Volume of the Extraction Solvent.
    In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 41, 2018. ISBN: 9789634900245
  5. Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Szegő, R., Molnár, S., Kovács, B.: Transfer Coefficient of Minerals from Raw Propolis to Their Tinctures.
    In: Scientific researches in food production, University of Debrecen - Proceedings of abstracts. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, Debreceni Egyetem, Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 27, 2018. ISBN: 9789634900412
2017
  1. Várallyay, S., Balláné Kovács, A., Soós, Á., Kovács, B.: Arzénkezelés hatása a zöldborsó kén, magnézium, valamint vas felvételére.
    In: Magyar Spektrokémia vándorgyűlés és XIII. Környezetvédelmi Analitikai és Technológiai Konferencia. Debrecen, 2017. 08. 23-25 : Program és előadás összefoglalók, [Debreceni Egyetem], [Debrecen], 150-153, 2017.
  2. Várallyay, S., Veres, S., Bódi, É., Soós, Á., Topa, E., Kovács, B.: Effect of Arsenic on the Growing Parameters of Sunflower Seedlings.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 40, 2017. ISBN: 9788055217369
  3. Várallyay, S., Balláné Kovács, A., Soós, Á., Kovács, B.: Effect of different arsenic-treatments on the dry weight of vegetative plant parts of green pea in the different phenophase of the plant development.
    Annals of Academy of Romanian Scientists Series on Agriculture, Silviculture and Veterinary Medicine Sciences. 6 (1), 144-151, 2017.
  4. Várallyay, S., Veres, S., Bódi, É., Soós, Á., Topa, E., Kovács, B.: Effect of Inorganic Arsenic forms on the Uptake of Boron and Calcium by Sunflower Seedlings.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 41, 2017. ISBN: 9788055217369
  5. Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Kovács, B.: Effect of molybdenum tratments on growth and molybdenum uptake of green pea.
    Annals of Academy of Romanian Scientists Series on Agriculture, Silviculture and Veterinary Medicine Sciences. 6 (1), 130-135, 2017.
  6. Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Topa, E., Kovács, B.: Examination of the Molybdenum Uptake of the Green Pea at Different Developmental Stages.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 19, 2017. ISBN: 9788055217369
  7. Várallyay, S., Balláné Kovács, A., Soós, Á., Kovács, B.: Food and feed safety assessment of green peas grown in an arsenic-contaminated area.
    Élelmiszervizsgálati közlemények. 63 (3), 1672-1678, 2017.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  8. Soós, Á., Reichenbach, R., Várallyay, S., Bódi, É., Molnár, S., Kovács, B.: Kis mennyiségű propolisz minták előkészítése és mérése ICP-OES és ICP-MS technikákkal.
    In: Magyar Spektrokémia vándorgyűlés és XIII. Környezetvédelmi Analitikai és Technológiai Konferencia. Debrecen, 2017. 08. 23-25 : Program és előadás összefoglalók, [Debreceni Egyetem], [Debrecen], 113-116, 2017.
  9. Bódi, É., Várallyay, S., Soós, Á., Kovács, B.: Molibdén kezelés hatása a zöldborsó makroelem felvételére.
    In: Magyar Spektrokémia vándorgyűlés és XIII. Környezetvédelmi Analitikai és Technológiai Konferencia. Debrecen, 2017. 08. 23-25 : Program és előadás összefoglalók, [Debreceni Egyetem], [Debrecen], 147-149, 2017.
  10. Topa, E., Nyeste, E., Soós, Á., Bódi, É., Várallyay, S., Kiss, D., Kovács, B.: Optimization of Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectrometer.
    In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 12, 2017. ISBN: 9788055217369
Mindet mutasd
frissítve: 2024-03-17, 02:27

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 25
Q1/D1 2 (8%)
Q1 3 (12%)
Q4 3 (12%)
n.a. 19 (76%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (5)
Food Science (4)
Agronomy and Crop Science (1)
Soil Science (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (1)
Biochemistry (1)
Chemistry (1)
Analytical Chemistry (1)
Spectroscopy (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint