Teljes publikációs lista
Publikációs időszak:
2017-2024
2024
Takács, I.,
Mazák, V.,
Fenyvesi, A.,
Bársony, R.,
Topa, E.:
Analysis of activity structure in Szabolcs-Szatmár-Bereg County.
Braz. J. Biol. 84 1-9, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (2023)
2022
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Determination of the macroelement content of breads fortified with different spices and their contribution to the nutrient reference value.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (3), 4047-4057, 2022.
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Különböző fűszerekkel dúsított kenyerek makroelem tartalmának meghatározása és hozzájárulásuk a táplálkozási referencia értékhez.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (3), 4036-4046, 2022.
2021
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Examination of breads enriched with dried basil and evaluation of the results.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3672-3678, 2021.
Topa, E.,
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Piros gyümölcsök minőségi jellemzői friss és liofilizálás utáni állapotban.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3649-3656, 2021.
Topa, E.,
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Quality characteristics of red fruits fresh and after lyophilization.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3657-3664, 2021.
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3665-3671, 2021.
2019
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Change of antioxidant compounds of spices during drying.
Agrártud. Közl. 2 77-81, 2019.
Kántor, A.,
Fischinger, L.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Funkcionális kenyér, avagy a fokhagyma és készítményei hatása a kenyér egyes paramétereire = Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of bread.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 65 (4), 2704-2714, 2019.
Topa, E.,
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Különböző fajtamézek beltartalmi paramétereinek vizsgálata.
In: Tavaszi Szél Konferencia 2019. Nemzetközi Multidiszciplináris Konferencia: Absztraktkötet. Szerk.: Németh Katalin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 77, 2019. ISBN: 9786155586422
2018
Topa, E.,
Posta, J.,
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Czipa, N.,
Kovács, B.:
Analysis of flavonoids: Characterization, sample preparation for GC-MS.
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 43-49, 2018. ISBN: 9789634900320
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Determination of nutritional parameters of different cereal flours' bread.
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts, University of Debrecen, Debrecen, 22, 2018. ISBN: 9789634900412
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Kovács, B.,
Czipa, N.,
Topa, E.:
Erdei mézek toxikus elemtartalmának kockázatbecslése.
In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 80, 2018. ISBN: 9786155545818
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Examination of changes in the antioxidant compounds and acidity of the mash of different fruits.
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts, University of Debrecen, Debrecen, 16, 2018. ISBN: 9789634900412
Topa, E.,
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Fűszerek és gyógynövények összes polifenol és flavonoid tartalmának meghatározása.
In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 401-407, 2018. ISBN: 9786155545900
Topa, E.,
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Kovács, B.:
GC-MS analysis of flavonoids: sample preparation methods and derivatization.
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts, University of Debrecen, Debrecen, 24, 2018. ISBN: 9789634900412
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Nutritional parameters of different cereal flour's bread.
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 33-37, 2018. ISBN: 9789634900320
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Kovács, B.,
Topa, E.,
Czipa, N.:
Risk assessment for forest honey's toxic element content.
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 6-11, 2018. ISBN: 9789634900320
Kovács, B.,
Nagy, K.,
Lévai, L.,
Várallyay, S.,
Soós, Á.,
Topa, E.,
Bódi, É.:
The Effect of Selenium Treatment on Maize and Sunflower Plants in Nutrient Solution and Soil-Plant System.
In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 38-39, 2018. ISBN: 9789634900245
2017
Kiss, D.,
Csapó, J.,
Tóthné Bogárdi, A.,
Topa, E.,
Kovács, B.:
Analysing the protein content of wheat, corn, soy, and sunflower seed grist with different methods.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 25, 2017. ISBN: 9788055217369
Várallyay, S.,
Veres, S.,
Bódi, É.,
Soós, Á.,
Topa, E.,
Kovács, B.:
Effect of Arsenic on the Growing Parameters of Sunflower Seedlings.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 40, 2017. ISBN: 9788055217369
Várallyay, S.,
Veres, S.,
Bódi, É.,
Soós, Á.,
Topa, E.,
Kovács, B.:
Effect of Inorganic Arsenic forms on the Uptake of Boron and Calcium by Sunflower Seedlings.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 41, 2017. ISBN: 9788055217369
2024
Takács, I.,
Mazák, V.,
Fenyvesi, A.,
Bársony, R.,
Topa, E.:
Analysis of activity structure in Szabolcs-Szatmár-Bereg County.
Braz. J. Biol. 84 1-9, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (2023)
2022
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Determination of the macroelement content of breads fortified with different spices and their contribution to the nutrient reference value.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (3), 4047-4057, 2022.
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Különböző fűszerekkel dúsított kenyerek makroelem tartalmának meghatározása és hozzájárulásuk a táplálkozási referencia értékhez.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (3), 4036-4046, 2022.
2021
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Examination of breads enriched with dried basil and evaluation of the results.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3672-3678, 2021.
Topa, E.,
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Piros gyümölcsök minőségi jellemzői friss és liofilizálás utáni állapotban.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3649-3656, 2021.
Topa, E.,
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Quality characteristics of red fruits fresh and after lyophilization.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3657-3664, 2021.
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (4), 3665-3671, 2021.
2019
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Change of antioxidant compounds of spices during drying.
Agrártud. Közl. 2 77-81, 2019.
Kántor, A.,
Fischinger, L.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Funkcionális kenyér, avagy a fokhagyma és készítményei hatása a kenyér egyes paramétereire = Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of bread.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 65 (4), 2704-2714, 2019.
Topa, E.,
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Különböző fajtamézek beltartalmi paramétereinek vizsgálata.
In: Tavaszi Szél Konferencia 2019. Nemzetközi Multidiszciplináris Konferencia: Absztraktkötet. Szerk.: Németh Katalin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 77, 2019. ISBN: 9786155586422
2018
Topa, E.,
Posta, J.,
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Czipa, N.,
Kovács, B.:
Analysis of flavonoids: Characterization, sample preparation for GC-MS.
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 43-49, 2018. ISBN: 9789634900320
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Determination of nutritional parameters of different cereal flours' bread.
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts, University of Debrecen, Debrecen, 22, 2018. ISBN: 9789634900412
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Kovács, B.,
Czipa, N.,
Topa, E.:
Erdei mézek toxikus elemtartalmának kockázatbecslése.
In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 80, 2018. ISBN: 9786155545818
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Examination of changes in the antioxidant compounds and acidity of the mash of different fruits.
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts, University of Debrecen, Debrecen, 16, 2018. ISBN: 9789634900412
Topa, E.,
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Fűszerek és gyógynövények összes polifenol és flavonoid tartalmának meghatározása.
In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 401-407, 2018. ISBN: 9786155545900
Topa, E.,
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Kovács, B.:
GC-MS analysis of flavonoids: sample preparation methods and derivatization.
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts, University of Debrecen, Debrecen, 24, 2018. ISBN: 9789634900412
Kántor, A.,
Alexa, L.,
Topa, E.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Nutritional parameters of different cereal flour's bread.
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 33-37, 2018. ISBN: 9789634900320
Alexa, L.,
Kántor, A.,
Kovács, B.,
Topa, E.,
Czipa, N.:
Risk assessment for forest honey's toxic element content.
In: Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 6-11, 2018. ISBN: 9789634900320
Kovács, B.,
Nagy, K.,
Lévai, L.,
Várallyay, S.,
Soós, Á.,
Topa, E.,
Bódi, É.:
The Effect of Selenium Treatment on Maize and Sunflower Plants in Nutrient Solution and Soil-Plant System.
In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 38-39, 2018. ISBN: 9789634900245
2017
Kiss, D.,
Csapó, J.,
Tóthné Bogárdi, A.,
Topa, E.,
Kovács, B.:
Analysing the protein content of wheat, corn, soy, and sunflower seed grist with different methods.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 25, 2017. ISBN: 9788055217369
Várallyay, S.,
Veres, S.,
Bódi, É.,
Soós, Á.,
Topa, E.,
Kovács, B.:
Effect of Arsenic on the Growing Parameters of Sunflower Seedlings.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 40, 2017. ISBN: 9788055217369
Várallyay, S.,
Veres, S.,
Bódi, É.,
Soós, Á.,
Topa, E.,
Kovács, B.:
Effect of Inorganic Arsenic forms on the Uptake of Boron and Calcium by Sunflower Seedlings.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 41, 2017. ISBN: 9788055217369
Topa, E.,
Nyeste, E.,
Soós, Á.,
Bódi, É.,
Várallyay, S.,
Czipa, N.,
Kovács, B.:
Egy rektori elképzelés továbbgondolása: egy induktív csatolású plazma optikai emissziós spektrométer optimálása.
Növénytermelés. 66 (3), 75-94, 2017.
Bódi, É.,
Várallyay, S.,
Soós, Á.,
Topa, E.,
Kovács, B.:
Examination of the Molybdenum Uptake of the Green Pea at Different Developmental Stages.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 19, 2017. ISBN: 9788055217369
Topa, E.,
Nyeste, E.,
Soós, Á.,
Bódi, É.,
Várallyay, S.,
Kiss, D.,
Kovács, B.:
Optimization of Inductively Coupled Plasma Optical Emission Spectrometer.
In: Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceedings of abstracts. Ed.: Miroslava Kačániová, Slovak University of Agriculture in Nitra, Nitra, 12, 2017. ISBN: 9788055217369
Topa, E.,
Nyeste, E.,
Soós, Á.,
Kovács, B.:
Thermo iCAP 6300 ICP-OE spektrométer optimálása.
In: 60. Magyar Spektrokémiai Vándorgyűlés és XIII. Környezetvédelmi Analitikai és Technológiai Konferencia : Program és előadás összefoglalók / Mihucz Viktor Gábor, Debreceni Egyetem, Debrecen, 53-57, 2017. ISBN: 9789639970779
Mindet mutasd
frissítve: 2024-09-29, 02:01