Publication list
2022
2020
Rakonczás, N.,
Juhászné Tóth, R.,
Soós, Á.,
Kállai, Z.,
Kovács, B.,
Holb, I.,
Kovács, S.:
Could bentonite product choice fit the desired wine style?.
Mitteilungen Klosterneuburg. 70 87-101, 2020.
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 2. rész - A metionin, a cisztin, a lizin és az arginin meghatározása.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 66 (4), 3177-3181, 2020.
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Szelénnel dúsított tejtermékek előállítása.
In: Tavaszi Szél - Spring Wind 2019. Szerk.: Bihari Erika, Molnár Dániel, Szikszai-Németh Ketrin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 48-54, 2020. ISBN: 9786155586606
2019
2018
updated: 2023-01-29, 01:47