Publication list
2022
2021
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek és takarmányok fehérjetartalmának meghatározása fotometriás módszerekkel.
In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021: Tanulmánykötet I.. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 133-143, 2021. ISBN: 9786158199117
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek és takarmányok fehérjetartalmának meghatározása fotometriás módszerekkel.
In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021 : Absztraktkötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 80, 2021. ISBN: 9786155586996
2020
Rakonczás, N.,
Juhászné Tóth, R.,
Soós, Á.,
Kállai, Z.,
Kovács, B.,
Holb, I.,
Kovács, S.:
Could bentonite product choice fit the desired wine style?.
Mitteilungen Klosterneuburg. 70 87-101, 2020.
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 1. rész = Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, Part 1 : A tirozin, a triptofán és a fenilalanin meghatározása = Determination of tyrosine, tryptophan and phenylalanine.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 66 (3), 3105-3116, 2020.
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 2. rész - A metionin, a cisztin, a lizin és az arginin meghatározása = Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, Part 2 - Determination of methionine, cystine, lysine and arginine.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 66 (4), 3177-3187, 2020.
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Szelénnel dúsított tejtermékek előállítása.
In: Tavaszi Szél - Spring Wind 2019. Szerk.: Bihari Erika, Molnár Dániel, Szikszai-Németh Ketrin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 48-54, 2020. ISBN: 9786155586606
2019
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Élelmiszer alapanyagok fehérjetartalmának és aminosav-összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 24, 2019. ISBN: 9786155606090
Zurbó, Z.,
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Prebiotikumok előállítása di- és trikarbonsavak, valamint a laktóz reakciójával.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 60, 2019. ISBN: 9786155606090
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Szelénnel dúsított tej előállítása.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 22, 2019. ISBN: 9786155606090
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Nyeste, E.,
Csapó, J.:
Szelénnel dúsított tejtermékek előállítása.
In: Tavaszi Szél Konferencia 2019: Nemzetközi Multidiszciplináris Konferencia: Absztraktkötet. Szerk.: Németh Katalin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 51, 2019. ISBN: 9786155586422
2018
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Nutritional Role of Selenium, Production of Selenium Enriched Milk.
In: One Health and Food Safety Conference Proceedings. Ed.: Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Deutsche Forschungsgemeinschaft, Bonn, 92, 2018.
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Production of selenium enriched cheese.
In: 9th Central European Congress on Food, Food Science for Well-being : Abstract book. Ed.: L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan, Lucia Blaga University of Sibiu Press, Sibiu, Romania, 147, 2018. ISBN: 9786061215461
updated: 2024-10-13, 01:43