Nagy, V., Máthé, E., Diósi, G.: The current situation of the use of brewers' spent grain. In: Scientific Conference of PhD Students of FAFR, FBFS and FHLE SUA in Nitra with international participation - Proceedings of abstracts on occasion of the Science and Technology Week in the Slovak Republic. Ed.: Monika Tóthová, Judita Lidiková, Kristína Candráková, Dominik Holly, Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovakia, Nitra, 67, 2023. ISBN: 9788055226606
Murányi, E., Fazekas, M., Czimbalmos, R.: Köles. In: Szántóföldi növények vetőmagtermesztése 2, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Gödöllő, 136-139, 2021. ISBN: 9789632699707
Murányi, E., Fazekas, M., Czimbalmos, R.: Mohar. In: Szántóföldi növények vetőmagtermesztése 2, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Gödöllő, 140-143, 2021. ISBN: 9789632699707
Nagy, V., Diósi, G.: Világos maláta sütőipari hasznosítása. In: XII. Sántha Kálmán Tudományos Kerekasztal Absztraktkötet 2019/2020. Szerk.: Matolay Orsolya, Fábián Zsófia Andrea, Debreceni Egyetem, Debrecen, 68-69, 2020. ISBN: 9789633188569
Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Zurbó, Z., Csapó, J.: Szelénnel dúsított tej előállítása. In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 22, 2019. ISBN: 9786155606090
Juhászné Tóth, R., Csapó, J.: A szelén szerepe az emberi táplálkozásban = Role of selenium in human nutrition. In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 56-57, 2018. ISBN: 9786155545818
Kiss, D., Csapó, J.: Fehérjetartalom és aminosav-összetétel meghatározása fotometriás módszerekkel. In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 58, 2018.
Csapó, J., Kiss, D., Albert, C.: Production of antioxidant with natural origin by feather hydrolysis. In: BOOK OF ABSTRACTS of the 13th International Scientific Conference Biotechnology and Quality of Raw Materials and Foodstuffs, [Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovak Republic], Smolenice, 29, 2018. ISBN: 9788055218748
Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Csapó, J.: Production of selenium enriched cheese. In: 9th Central European Congress on Food, Food Science for Well-being : Abstract book. Ed.: L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan, Lucia Blaga University of Sibiu Press, Sibiu, Romania, 147, 2018. ISBN: 9786061215461
Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Csapó, J.: Production of selenized milk. In: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries - Conference Proceedings. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 21, 2018.
Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Csapó, J.: Szelénes tej előállítása. In: Tavaszi szél konferencia 2018 Nemzetközi multidiszciplináris konferencia : Absztraktkötet. Szerk.: Keresztes Gábor, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 63, 2018. ISBN: 9786155586262
Jevcsák, S., Sipos, P.: Alternative grains in nutrition. In: International Conference on Science and Technique Based on Applied and Fundamental Research (ICoSTAF'16): Book of Abstracts, Faculty of Engineering University of Szeged, Szeged, 27, 2016. ISBN: 9789633064825
Diósi, G., Soós, Á., Sipos, P.: Mineral element composition of grain. In: Integration of science in food chain : Book of proceedings. Ed.: Tekla Engelhardt, István Dalmadi, László Baranyai, Csilla Mohácsi-Farkas, Faculty of Food Science, Corvinus University, Budapest, 61-64, 2015. ISBN: 9789635036035
Jevcsák, S., Sipos, P.: Research of chemical parameters of red currant, josta and sour cherry. In: Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain : Book of proceedings : 18-19th November, 2015. Budapest, Hungary. Eds.: Tekla Engelhardt, István Dalmadi, László Baranyai, Csilla Mohácsi-Farkas, Faculty of Food Science, Corvinus University of Budapest, Budapest, 108-111, 2015. ISBN: 9789635036035