Jelenlegi hely

Gaballa Kassem Ahmed Ezzat

Gaballa Kassem Ahmed Ezzat

Gaballa Kassem Ahmed Ezzat
Név: Gaballa Kassem Ahmed Ezzat
Az adatok a NEPTUN rendszerből származnak.

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
15
DEA-ban:
15
OA:
12
Publikációs időszak:
2012-2021
2021
  1. Ezzat, G., Szabó, S., Szabó, Z., Hegedűs, A., Berényi, D., Holb, I.: Temporal Patterns and Inter-Correlations among Physical and Antioxidant Attributes and Enzyme Activities of Apricot Fruit Inoculated with Monilinia laxa under Salicylic Acid and Methyl Jasmonate Treatments under Shelf-Life Conditions.
    J. Fungi. 7 (5), 1-24, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2020)
    Q1 Microbiology (medical) (2020)
    D1 Plant Science (2020)
2020
  1. Ezzat, G., El-Sherif, A., Elgear, D., Szabó, S., Holb, I.: A comparison of fruit and leaf parameters of apple in three orchard training systems.
    Zemdirbyst. 107 (4), 373-382, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agronomy and Crop Science
  2. Ezzat, G., Hegedűs, A., Szabó, S., Ammar, A., Szabó, Z., Nyéki, J., Molnár, B., Holb, I.: Temporal Changes and Correlations between Quality Loss Parameters, Antioxidant Properties and Enzyme Activities in Apricot Fruit Treated with Methyl Jasmonate and Salicylic Acid during Cold Storage and Shelf-Life.
    Appl. Sci.-Basel. 10 (22), 1-22, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Computer Science Applications
    Q2 Engineering (miscellaneous)
    Q2 Fluid Flow and Transfer Processes
    Q2 Instrumentation
    Q2 Materials Science (miscellaneous)
    Q2 Process Chemistry and Technology
2017
  1. Ezzat, G., Ammar, A., Szabó, Z., Nyéki, J., Holb, I.: Postharvest Treatments with Methyl Jasmonate and Salicylic Acid for Maintaining Physico-Chemical Characteristics and Sensory Quality Properties of Apricot Fruit during Cold Storage and Shelf-Life.
    Pol. J. Food Nutr. Sci. 67 (2), 159-166, 2017.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Food Science
    Q2 Nutrition and Dietetics
  2. Ezzat, G., Ammar, A., Szabó, Z., Holb, I.: Salicylic acid treatment saves quality and enhances antioxidant properties of apricot fruit.
    Hort. Sci. (Prague). 44 (2), 73-81, 2017.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Horticulture
2014
  1. Ezzat, G., Szabó, Z., Nyéki, J., Holb, I.: Induce the plant resistance to pathogen infection: (review).
    Int. J. Hortic. Sci. 20 (1-2), 89-93, 2014.
  2. Ezzat, G., Nessreen, N., Ammar, A.: Study of some cooking and eating quality characters on some Egyptian rice genotype.
    Agrártud. közl. 59 77-82, 2014.
2013
  1. Szabó, Z., Szani, Z., Kiss, G., Ezzat, G., Veres, E., Takács-Hajós, M., Szalay, L., Soltész, M., Nyéki, J.: Changes of the apricot variety choice in Hungary.
    In: Inovacije u voćarstvu IV savetovanje : Zbornik radova / ured. Dragan Milatović, Univerzitet u Beogradu, Beograd, 99-116, 2013. ISBN: 9788678341717
2012
  1. Ezzat, G., Nyéki, J., Veres, E., Soltész, M., Szabó, Z.: P-5 differences in blooming time of some apricot varieties in Hungary.
    In: 2nd Global congress on plant reproductive biology
  2. Ezzat, G.: Physiological and pomological evaluation of apricot cultivars.
    In: 2nd international scientific workshop of Egyptian PhD students and their academic suprvisors
  3. Ezzat, G., Nyéki, J., Soltész, M., Amriskó, L., Balázs, G., Mikita, T., Szabó, Z.: Storability of some apricot varieties as affected by storage period.
    Int. J. Hortic. Sci. 18 (1), 339-42, 2012.
  4. Ezzat, G., Amriskó, L., Balázs, G., Mikita, T., Nyéki, J., Soltész, M., Szabó, Z.: Variation between some apricot varieties in regard to flowering phenolgy in Boldogkőváralja, Hungary.
    Int. J. Hortic. Sci. 18 (1), 7-9, 2012.
frissítve: 2021-06-20, 02:10

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 12
Q1/D1 1 (8.3%)
Q1 1 (8.3%)
Q2 4 (33.3%)
n.a. 7 (58.3%)

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (4)
Agronomy and Crop Science (1)
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (1)
Food Science (1)
Horticulture (1)
Plant Science (1)
Chemical Engineering (1)
Fluid Flow and Transfer Processes (1)
Process Chemistry and Technology (1)
Computer Science (1)
Computer Science Applications (1)
Engineering (1)
Engineering (miscellaneous) (1)
Materials Science (1)
Materials Science (miscellaneous) (1)
Medicine (1)
Microbiology (medical) (1)
Nursing (1)
Nutrition and Dietetics (1)
Physics and Astronomy (1)
Instrumentation (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint