Login
Search
Profiles
Researchers
Units
Projects
Organogram
Request data
Request certified publication list / MTMT certification
OA statistics
Links
Search
Az oldal megfelelő megjelenítéséhez engedélyezze böngészőjében a JavaScript használatát!
You are here
Home
Farkas Noémi Dóra
Farkas Noémi Dóra
DE
>
GTK
Institute of Marketing and Commerce
PhD hallgató
Contact
Name:
Farkas Noémi Dóra
Affiliation:
Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar. Marketing és Kereskedelem Intézet / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business. Institute of Marketing and Commerce
Other profiles:
MTMT
Profession
Media links
Publication list
printer-friendly version
Export to MTMT compatible RIS file
Upload publications
Request certified publication list
Uploaded publications:
8
Publications in DEA:
8
OA:
4
Date range:
2019-2022
2022
Farkas, N.
,
Kiss, M.
:
A genetikai alapú személyre szabott táplálkozás fogyasztói elfogadása: pilotkutatás
.
Új Diéta.
31 (2), 19-23, 2022.
2021
Farkas, N.
:
A genetikai alapú személyre szabott táplálkozás iránti attitűdök és fogyasztói elfogadása
.
Táplálkozástudományi Morzsák Hírlevél.
4 (2), 7-8, 2021.
Farkas, N.
,
Kiss, M.
:
Az élelmiszeripari nanotechnológia fogyasztói elfogadása
.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen.
67 (3), 3542-3553, 2021.
Journal metrics:
Q4
Food Science
Farkas, N.
,
Kiss, M.
:
Consumer acceptance of food nanotechnology
.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen.
67 (3), 3554-3565, 2021.
Journal metrics:
Q4
Food Science
2020
Farkas, N.
,
Kiss, M.
:
Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélése: egy feltáró kutatás eredményei
.
Táplálkozásmarketing.
7 (1), 57-66, 2020.
Fehér, A.
,
Farkas, N.
,
Boros, H.
,
Véha, M.
,
Szakály, Z.
:
Az egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás netnográfiai vizsgálata a digitális korban
.
Táplálkozásmarketing.
7 (1), 19-38, 2020.
Kiss, M.
,
Farkas, N.
:
Az európai országok nemzetközi piacszegmentációja sport- és egészségfogyasztás alapján
.
Táplálkozásmarketing.
7 (2), 33-49, 2020.
2019
Farkas, N.
,
Kiss, M.
,
Fehér, A.
:
Az egészséges táplálkozással kapcsolatos hazai fogyasztói attitűdök: Egy netnográfiás kutatás tapasztalatai
.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 19, 2019. ISBN: 9786155606090
updated: 2023-02-05, 02:06
×
×
×
Researcher
Unit
Publication
Help
advanced search
SCImago quartiles of
scientific journal articles
Number of scientific articles: 6
Q4
2 (33.3%)
N/A
4 (66.7%)
Settings
2019
2020
2021
2022
-
2019
2020
2021
2022
only articles with SCImago ranking
OK
SCImago subject areas and categories
Agricultural and Biological Sciences
(
2
)
Food Science
(
2
)
Genre chart
Year chart
Language chart
Journals
Táplálkozásmarketing (3)
Élelmiszervizsgálati Közlemények (2)
Táplálkozástudományi Morzsák Hírlevél (1)
Új Diéta (1)
iDEa co-authors
Kiss Marietta
co-authored publications (6)
Fehér András
co-authored publications (2)
Show more
Kiss Marietta
co-authored publications (6)
Fehér András
co-authored publications (2)
Boros Henrietta Mónika
co-authored publications (1)
Szakály Zoltán
co-authored publications (1)
×
Other co-authors
Véha Miklós
(co-authored publications: 1)
Login
×
eduID
*
Password
*
Registration
Forgotten password
Search
×
Researcher
Unit
Publication
Help
advanced search