Bejelentkezés
Keresés
Profilok
Kutatók
Egységek
Pályázatok
Organogram
Adatigénylés
Hitelesített Publikációs Lista / Igazolás igénylése
Nyomtatható publikációs lista
Statisztika
OA statisztika
OA publikálás támogatása
Publikációs Tudománytámogatási Program
Adatfeltöltés
Linkek
Keresés
Az oldal megfelelő megjelenítéséhez engedélyezze böngészőjében a JavaScript használatát!
Jelenlegi hely
Címlap
Kovácsné Madar Ágota
Kovácsné Madar Ágota
Elérhetőség
Név:
Kovácsné Madar Ágota
További profilok:
MTMT
Szakma
Szakterület:
kertészmérnök
Média anyagok
Teljes publikációs lista
nyomtatható verzió
A lista áttöltése az
MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények
feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista
igénylése
OA letöltési statisztika
megtekintése
Feltöltött közlemény:
26
DEA-ban:
26
OA:
4
Publikációs időszak:
2016-2023
2023
Yaseen, A.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Vojnovic, D.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Examining the Optimal Amount of Moringa Leaf Extract to Improve the Morphological and Inner Quality of Cabbage (Brassica oleracea var. capitata)
.
J. Food Qual.
2023 1-9, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Food Science
Q2
Safety, Risk, Reliability and Quality
2022
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Agronomic evaluation of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel
.
Int. j. hortic. sci.
28 50-56, 2022.
Diósi, G.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Mares, I.
:
Eltérő hullámhosszúságú fény hatása a mikrozöldségek bioaktív komponenseire
.
Értékálló aranykorona.
22 (4), 7-8, 2022.
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Microgreen leaf vegetable production by different wavelengths
.
Agrártud. közl.
1 79-84, 2022.
2021
Sinka, L.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Biostimulátorok alkalmazása paradicsom üvegházi termesztésénél
.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 25-26, 2021. ISBN: 9786156018069
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evolution of quality parameters of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel
.
Acta Biologica Marisiensi.
4 (Suppl.), 19, 2021.
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evolution of quality parameters of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel
.
Acta Univ. Sapientiae, Agric. Environ.
13 (1), 88-99, 2021.
Lelesz, J.
,
Tamás, S.
,
Homoki, D.
,
Györkös, G.
,
Kovácsné Madar, Á.
:
Lombkezelés hatása mizuna (Brassica rapa var. japonica) gazdasági értékmérő tulajdonságaira és ásványi elem tartalmára akvapóniás rendszerben: Foliar fertilization's effect on the economic value and mineral content of mizuna (Brassica rapa var. japonica) growing in aquaponic system
.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 27-28, 2021. ISBN: 9786156018069
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Mikrozöldségek szerepe az ásványi anyag utánpótlásban = The role of microgreens in mineral supplementation
.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 31-32, 2021. ISBN: 9786156018069
2020
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Különböző zöldségfajokból előállított mikrogreenek bioaktív anyagainak értékelése = Evaluation of bioactive compounds of microgreens from different vegetable species
.
In: XVII. Nemzetközi Tudományos Napok "Környezeti, gazdasági és társadalmi kihívások 2020 után" : Abstract Book. Szerk.: Bujdosó Zoltán, Dinya László, Csernák József, Eszterházy Károly Egyetem, Gyöngyös, 138, 2020. ISBN: 9789634961567
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Különböző zöldségfajokból előállított mikrozöldségek (microgreen-ek) értékelése = Evaluation of various microgreen vegetables
.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen.
66 (4), 3221- 3231, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q4
Food Science
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Levélzöldség fajok beltartalmi értékeinek alakulása
.
In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak I. Tudományos Konferenciája : Konferenciakötete. Szerk.: Dajnoki Krisztina; Felföldi János, DEGTK, Debrecen, 68-74, 2020. ISBN: 9789634902225
Takácsné Hájos, M.
,
Kovácsné Madar, Á.
:
Változó fogyasztási szokások: mikrozöldésegek
.
Agroforum.
31 (1), 52-54, 2020.
2019
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Evaluation of different lettuce variaties by aquaponic and hydroponic technology
.
In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 11, 2019.
Kovácsné Madar, Á.
:
Különböző saláta fajták értékelése akvapónia és hidropónia termesztőrendszerekben
.
In: XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia. Agrártudományi szekció. Előadáskivonatok. Szerk.: Juhász Csaba, Juhász Lajos, Gyüre Péter, Vári Erzsébet, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 150, 2019. ISBN: 9789634900788
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Lettuce production in aquaponic and hydroponic systems
.
Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ.
11 (1), 51-59, 2019.
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Possible role of different leaf vegetables in the nutrition
.
In: Innovation Challenges in the 21st Century = LXI. Georgikon Napok International Scientific Conference.. Eds.: Gábor Pintér, Szilvia Csányi, Henrik Zsiborács, University of Pannon-Georgikon Faculty, Keszthely, 53, 2019. ISBN: 9789633961292
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Possible role of different leaf vegetables in the nutrition = Különböző levélzöldség fajok lehetséges szerepe a táplálkozásban
.
In: Innovációs kihívások a XXI. században : LXI. Georgikon Napok konferenciakötete. Szerk.: Pintér Gábor, Csányi Szilvia, Zsiborács Henrik, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 197-203, 2019. ISBN: 9789633961308
2018
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Fehér, M.
,
Stündl, L.
:
Különbözö salátafajták értékelése eltérő vízikultúrás termesztéstechnológia mellett
.
In: "Termőföldtől az asztalig" : A Tormay Béla Szakkollégium hallgatóinak tudományos eredményei. Szerk.: Illés Árpád, Bodnár Karina Bianka, Debreceni Egyetem Tormay Béla Szakkollégium, Debrecen, 37-43, 2018. ISBN: 9789634900092
Takácsné Hájos, M.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Homoki, D.
,
Stündl, L.
:
Különböző saláta fajták ásványielem tartalmának alakulása akvapóniás és hidropóniás termesztés mellett
.
In: Alkalmazkodó vízgazdálkodás: Lehetőségek és kockázatok. Víztudományi Nemzetközi Konferencia. Konferencia kötet. Szerk.: Jakab Gusztáv, Tóth Attiláné, Csengeri Erzsébet, SZIE AGK Tessedik Campus, Szarvas, 197-203, 2018. ISBN: 9789632697369
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Homoki, D.
,
Stündl, L.
:
Különböző saláta fajták értékelése eltérő termesztés mód mellett
.
In: XVI. Nemzetközi Tudományos Napok : "Fenntarthatósági kihívások és válaszok" : Tanulmányok. Szerk.: Dinya László, Baranyi Aranka, EKE Líceum kiadó, Gyöngyös, 1177-1185, 2018. ISBN: 9786155621758
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Homoki, D.
,
Stündl, L.
:
Különböző saláta fajták értékelése eltérő termesztés mód mellett = evaluation lettuce variaties by different cultivation method
.
In: XVI. Nemzetközi Tudományos Napok, "Fenntarthatósági kihívások és válaszok" Előadások és poszterek összefoglalói. Szerk.: Dinya László, Csernák József, EKE Líceum kiadó, Gyöngyös, 175, 2018. ISBN: 9786155621741
Kovácsné Madar, Á.
:
Saláta fajták gazdasági értékmérő tulajdonságainak alakulása akvapóniás és hidropóniás termesztésnél
.
In: InterTalent UNIDEB. Szerk.: Mándy Zsuzsanna, Debreceni Egyetem, Debrecen, 79-82, 2018.
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Fehér, M.
,
Stündl, L.
:
Termesztési módok hatása különböző saláta fajták hozamára és minőségére
.
In: Tavaszi Szél Absztraktkötet / Keresztes Gábor, Doktoranduszok Országos Szövetsége DOSZ, Budapest, 60-61, 2018. ISBN: 9786155586262
2017
Kovácsné Madar, Á.
:
Különböző borsófajták vizsgálata vegyszermentes termesztésben
.
In: "15 éves tehetséggondozás az agráriumba" A Tormay Béla Szakkollégium Hallgatóinak Tudományos Eredményei. Szerk.: Bodnár Karina Bianka, Debreceni Egyetem Tormay Béla Szakkollégium, Debrecen, 84-91, 2017. ISBN: 9789634739579
2023
Yaseen, A.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Vojnovic, D.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Examining the Optimal Amount of Moringa Leaf Extract to Improve the Morphological and Inner Quality of Cabbage (Brassica oleracea var. capitata)
.
J. Food Qual.
2023 1-9, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Food Science
Q2
Safety, Risk, Reliability and Quality
2022
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Agronomic evaluation of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel
.
Int. j. hortic. sci.
28 50-56, 2022.
Diósi, G.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Mares, I.
:
Eltérő hullámhosszúságú fény hatása a mikrozöldségek bioaktív komponenseire
.
Értékálló aranykorona.
22 (4), 7-8, 2022.
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Microgreen leaf vegetable production by different wavelengths
.
Agrártud. közl.
1 79-84, 2022.
2021
Sinka, L.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Biostimulátorok alkalmazása paradicsom üvegházi termesztésénél
.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 25-26, 2021. ISBN: 9786156018069
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evolution of quality parameters of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel
.
Acta Biologica Marisiensi.
4 (Suppl.), 19, 2021.
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evolution of quality parameters of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel
.
Acta Univ. Sapientiae, Agric. Environ.
13 (1), 88-99, 2021.
Lelesz, J.
,
Tamás, S.
,
Homoki, D.
,
Györkös, G.
,
Kovácsné Madar, Á.
:
Lombkezelés hatása mizuna (Brassica rapa var. japonica) gazdasági értékmérő tulajdonságaira és ásványi elem tartalmára akvapóniás rendszerben: Foliar fertilization's effect on the economic value and mineral content of mizuna (Brassica rapa var. japonica) growing in aquaponic system
.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 27-28, 2021. ISBN: 9786156018069
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Mikrozöldségek szerepe az ásványi anyag utánpótlásban = The role of microgreens in mineral supplementation
.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 31-32, 2021. ISBN: 9786156018069
2020
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Különböző zöldségfajokból előállított mikrogreenek bioaktív anyagainak értékelése = Evaluation of bioactive compounds of microgreens from different vegetable species
.
In: XVII. Nemzetközi Tudományos Napok "Környezeti, gazdasági és társadalmi kihívások 2020 után" : Abstract Book. Szerk.: Bujdosó Zoltán, Dinya László, Csernák József, Eszterházy Károly Egyetem, Gyöngyös, 138, 2020. ISBN: 9789634961567
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Különböző zöldségfajokból előállított mikrozöldségek (microgreen-ek) értékelése = Evaluation of various microgreen vegetables
.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen.
66 (4), 3221- 3231, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q4
Food Science
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Levélzöldség fajok beltartalmi értékeinek alakulása
.
In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak I. Tudományos Konferenciája : Konferenciakötete. Szerk.: Dajnoki Krisztina; Felföldi János, DEGTK, Debrecen, 68-74, 2020. ISBN: 9789634902225
Takácsné Hájos, M.
,
Kovácsné Madar, Á.
:
Változó fogyasztási szokások: mikrozöldésegek
.
Agroforum.
31 (1), 52-54, 2020.
2019
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Evaluation of different lettuce variaties by aquaponic and hydroponic technology
.
In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 11, 2019.
Kovácsné Madar, Á.
:
Különböző saláta fajták értékelése akvapónia és hidropónia termesztőrendszerekben
.
In: XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia. Agrártudományi szekció. Előadáskivonatok. Szerk.: Juhász Csaba, Juhász Lajos, Gyüre Péter, Vári Erzsébet, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 150, 2019. ISBN: 9789634900788
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Lettuce production in aquaponic and hydroponic systems
.
Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ.
11 (1), 51-59, 2019.
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Possible role of different leaf vegetables in the nutrition
.
In: Innovation Challenges in the 21st Century = LXI. Georgikon Napok International Scientific Conference.. Eds.: Gábor Pintér, Szilvia Csányi, Henrik Zsiborács, University of Pannon-Georgikon Faculty, Keszthely, 53, 2019. ISBN: 9789633961292
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Possible role of different leaf vegetables in the nutrition = Különböző levélzöldség fajok lehetséges szerepe a táplálkozásban
.
In: Innovációs kihívások a XXI. században : LXI. Georgikon Napok konferenciakötete. Szerk.: Pintér Gábor, Csányi Szilvia, Zsiborács Henrik, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 197-203, 2019. ISBN: 9789633961308
2018
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Fehér, M.
,
Stündl, L.
:
Különbözö salátafajták értékelése eltérő vízikultúrás termesztéstechnológia mellett
.
In: "Termőföldtől az asztalig" : A Tormay Béla Szakkollégium hallgatóinak tudományos eredményei. Szerk.: Illés Árpád, Bodnár Karina Bianka, Debreceni Egyetem Tormay Béla Szakkollégium, Debrecen, 37-43, 2018. ISBN: 9789634900092
Takácsné Hájos, M.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Homoki, D.
,
Stündl, L.
:
Különböző saláta fajták ásványielem tartalmának alakulása akvapóniás és hidropóniás termesztés mellett
.
In: Alkalmazkodó vízgazdálkodás: Lehetőségek és kockázatok. Víztudományi Nemzetközi Konferencia. Konferencia kötet. Szerk.: Jakab Gusztáv, Tóth Attiláné, Csengeri Erzsébet, SZIE AGK Tessedik Campus, Szarvas, 197-203, 2018. ISBN: 9789632697369
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Homoki, D.
,
Stündl, L.
:
Különböző saláta fajták értékelése eltérő termesztés mód mellett
.
In: XVI. Nemzetközi Tudományos Napok : "Fenntarthatósági kihívások és válaszok" : Tanulmányok. Szerk.: Dinya László, Baranyi Aranka, EKE Líceum kiadó, Gyöngyös, 1177-1185, 2018. ISBN: 9786155621758
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Homoki, D.
,
Stündl, L.
:
Különböző saláta fajták értékelése eltérő termesztés mód mellett = evaluation lettuce variaties by different cultivation method
.
In: XVI. Nemzetközi Tudományos Napok, "Fenntarthatósági kihívások és válaszok" Előadások és poszterek összefoglalói. Szerk.: Dinya László, Csernák József, EKE Líceum kiadó, Gyöngyös, 175, 2018. ISBN: 9786155621741
Kovácsné Madar, Á.
:
Saláta fajták gazdasági értékmérő tulajdonságainak alakulása akvapóniás és hidropóniás termesztésnél
.
In: InterTalent UNIDEB. Szerk.: Mándy Zsuzsanna, Debreceni Egyetem, Debrecen, 79-82, 2018.
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Fehér, M.
,
Stündl, L.
:
Termesztési módok hatása különböző saláta fajták hozamára és minőségére
.
In: Tavaszi Szél Absztraktkötet / Keresztes Gábor, Doktoranduszok Országos Szövetsége DOSZ, Budapest, 60-61, 2018. ISBN: 9786155586262
2017
Kovácsné Madar, Á.
:
Különböző borsófajták vizsgálata vegyszermentes termesztésben
.
In: "15 éves tehetséggondozás az agráriumba" A Tormay Béla Szakkollégium Hallgatóinak Tudományos Eredményei. Szerk.: Bodnár Karina Bianka, Debreceni Egyetem Tormay Béla Szakkollégium, Debrecen, 84-91, 2017. ISBN: 9789634739579
2016
Kovácsné Madar, Á.
:
Borsófajták értékelése vegyszermentes termesztésben
.
In: Tormay Béla Szakkollégium Hallgatóinak Kutatási Eredményei / Bodnár Karina Bianka; Erdős Zsuzsa, Center Print Nyomda, Debrecen, 131-134, 2016. ISBN: 9789634739340
Mindet mutasd
frissítve: 2024-12-15, 01:24
×
×
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés
Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása
Tudományos folyóiratcikkek száma: 6
Q2
1 (16.7%)
Q4
1 (16.7%)
n.a.
4 (66.7%)
Szűkítés
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
-
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
csak SCImago értékkel rendelkező cikkek
OK
SCImago kategóriák
Agricultural and Biological Sciences
(
2
)
Food Science
(
2
)
Engineering
(
1
)
Safety, Risk, Reliability and Quality
(
1
)
Közlemények megoszlása
műfaj szerint
Közlemények megoszlása
évszám szerint
Közlemények megoszlása
nyelv szerint
Közlemények megoszlása
folyóiratok szerint
Acta Universitatis Sapientiae, Agriculture and Environment (2)
Acta Biologica Marisiensi (1)
Agrártudományi közlemények = Acta agraria Debreceniensis (1)
Agrofórum (1)
Élelmiszervizsgálati Közlemények (1)
Értékálló aranykorona (1)
International Journal of Horticultural Science (1)
Journal Of Food Quality (1)
iDEa társszerzők
Takácsné Hájos Mária
közös közlemények (20)
Rubóczki Tímea
közös közlemények (5)
További társszerzők
Takácsné Hájos Mária
közös közlemények (20)
Rubóczki Tímea
közös közlemények (5)
Stündl László
közös közlemények (5)
Fehér Milán
közös közlemények (2)
Diósi Gerda
közös közlemények (1)
Lelesz Judit Éva
közös közlemények (1)
Sinka Lúcia
közös közlemények (1)
Yaseen, Arshad Abdulkhalq
közös közlemények (1)
×
Egyéb társszerzők
Homoki Dávid
(közös közlemények: 4)
Györkös Gergely Sándor
(közös közlemények: 1)
Mares Imre
(közös közlemények: 1)
Tamás Szilvia
(közös közlemények: 1)
Vojnovic, Dorde
(közös közlemények: 1)
Bejelentkezés
×
Hálózati azonosító
*
Jelszó
*
Regisztráció
Mi a jelszavam?
Keresés
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés