Bejelentkezés
Keresés
Profilok
Kutatók
Egységek
Pályázatok
Organogram
Adatigénylés
Hitelesített Publikációs Lista / Igazolás igénylése
Nyomtatható publikációs lista
Statisztika
OA statisztika
OA publikálás támogatása
Publikációs Tudománytámogatási Program
Adatfeltöltés
Linkek
Keresés
Az oldal megfelelő megjelenítéséhez engedélyezze böngészőjében a JavaScript használatát!
Jelenlegi hely
Címlap
Takácsné Hájos Mária
Takácsné Hájos Mária
Elérhetőség
Név:
Takácsné Hájos Mária
ORCID:
0000-0001-7222-7667
További profilok:
MTMT
Szakma
Szakterület:
okleveles kertészmérnök
Média anyagok
Teljes publikációs lista
nyomtatható verzió
A lista áttöltése az
MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények
feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista
igénylése
OA letöltési statisztika
megtekintése
Feltöltött közlemény:
101
DEA-ban:
101
OA:
41
Publikációs időszak:
2007-2023
2023
Kaczur, D.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Tóth, B.
:
Egy szennyvíziszap hatásának vizsgálata a kukorica néhány fiziológiai és biokémiai paraméterére a növekedés korai stádiumában
.
In: Absztraktkötet - I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, DOSZ - Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 67, 2023. ISBN: 9786156457189
Yaseen, A.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Vojnovic, D.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Examining the Optimal Amount of Moringa Leaf Extract to Improve the Morphological and Inner Quality of Cabbage (Brassica oleracea var. capitata)
.
J. Food Qual.
2023 1-9, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Food Science
Q2
Safety, Risk, Reliability and Quality
Kaczur, D.
,
Moloi, M.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Tóth, B.
:
Investigation of the impacts of the by-product of sewage treatment on some characteristics of maize in the early growth stage
.
Agrártud. közl.
2023 (2), 77-82, 2023.
2022
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Agronomic evaluation of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel
.
Int. j. hortic. sci.
28 50-56, 2022.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Evaluation of bioactive compounds in leaf and root of five beetroot varieties
.
Journal of Agriculture and Food Research.
7 1-8, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q1
Agronomy and Crop Science
Q2
Food Science
Yaseen, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evaluation of moringa (Moringa oleifera Lam.) leaf extract on bioactive compounds of lettuce (Lactuca sativa L.) grown under glasshouse environment
.
Journal of King Saud University - Science.
34 (4), 1-8, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Multidisciplinary
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Microgreen leaf vegetable production by different wavelengths
.
Agrártud. közl.
1 79-84, 2022.
Yaseen, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
The effect of plant biostimulants on the macronutrient content and ion ratio of several lettuce (Lactuca sativa L.) cultivars grown in a plastic house
.
S. Afr. J. Bot.
147 223-230, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Plant Science
2021
Sinka, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Kovács, G.
,
Tuba, G.
,
Zsembeli, J.
:
A növénykondicionálás hatása a csemegekukorica egyes beltartalmi paramétereire sóterhelt környezetben
.
Növénytermelés.
70 (1), 105-123, 2021.
Sinka, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Kovács, G.
,
Tuba, G.
,
Rivera, G.
,
Zsembeli, J.
:
Assessment of 1-triacontanol treatment of sweetcorn (zea mays l. convar. saccharata) aiming its salt tolerance improvement on the base of a pot experiment
.
Acta Biologica Marisiensi.
4 (Suppl.), 19, 2021.
Sinka, L.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Biostimulátorok alkalmazása paradicsom üvegházi termesztésénél
.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 25-26, 2021. ISBN: 9786156018069
Yaseen, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Effect of biostimulants on some bioactive compounds and nitrate level in lettuce (Lactuca sativa L.) grown under unheated plastic tunnel
.
Iraqi J. Agric. Sci.
52 (6), 1318-1325, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q3
Animal Science and Zoology
Q3
Environmental Science (miscellaneous)
Q3
Food Animals
Q3
Food Science
Q3
Horticulture
Q2
Veterinary (miscellaneous)
Sinka, L.
,
Zsembeli, J.
,
Ragán, P.
,
Duzs, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Sinka, L.
:
Effect of different seedling growing methods on the SPAD, NDVI values and some morphological parameters of four sweet corn (Zea mays L.) hybrids
.
Agriculture
67 (4), 177-190, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Agronomy and Crop Science
Q3
Horticulture
Q3
Plant Science
Q4
Soil Science
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evolution of quality parameters of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel
.
Acta Biologica Marisiensi.
4 (Suppl.), 19, 2021.
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evolution of quality parameters of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel
.
Acta Univ. Sapientiae, Agric. Environ.
13 (1), 88-99, 2021.
Szőke, L.
,
Kovács, G.
,
Radócz, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Kovács, B.
,
Tóth, B.
:
Gibberellin és etilén kezelések hatása a golyvásüszöggel (Ustilago maydis /DC./ Corda) fertőzött kukorica (Zea mays L.) néhány fiziológiai és morfológiai paraméterére
.
In: Kutatás-fejlesztés-innováció az agrárium szolgálatában II. kötet. Szerk.: Szabó Péter, Simon Brigitta, Soós Adrienn, Faludi Gergely, Fitos Gábor, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 112-118, 2021. ISBN: 9786155586736
Szőke, L.
,
Kovács, G.
,
Biró, G.
,
Rácz, D.
,
Radócz, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Kovács, B.
,
Tóth, B.
:
Hormonkezelések hatása a golyvásüszög fertőzés tüneteinek mérséklésére
.
Növénytermelés.
70 (2), 21-42, 2021.
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Mikrozöldségek szerepe az ásványi anyag utánpótlásban = The role of microgreens in mineral supplementation
.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 31-32, 2021. ISBN: 9786156018069
Szőke, L.
,
Moloi, M.
,
Kovács, G.
,
Biró, G.
,
Radócz, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Kovács, B.
,
Rácz, D.
,
Danter, M.
,
Tóth, B.
:
The Application of Phytohormones as Biostimulants in Corn Smut Infected Hungarian Sweet and Fodder Corn Hybrids
.
Plants-Basel.
10 (9), 1-23, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Ecology
Q1
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1
Plant Science
Yaseen, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
The effect of Willow extract, Bistep and their combination on some quality parameters of lettuce (Lactuca sativa L.)
.
Agrártud. Közl.
1 239-247, 2021.
Szilágyi, A.
,
Radócz, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Juhász, C.
,
Kovács, B.
,
Kovács, G.
,
Bódi, E.
,
Radványi, C.
,
Moloi, M.
,
Szőke, L.
:
The Impacts of Woolly Cupgrass on the Antioxidative System and Growth of a Maize Hybrid
.
Plants-Basel.
10 (5), 1-13, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Ecology
Q1
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1
Plant Science
Szőke, L.
,
Kovács, G.
,
Radócz, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Kovács, B.
,
Tóth, B.
:
The physiological changes of sweet corn infected by corn smut [Ustilago maydis (DC.) Corda] in a greenhouse experiment
.
In: Plant Protection Conference - 61. Scientific Session of the Institute of Plant Protection : NRI Book of abstract, Instytutu Ochrony Roslin Panstwowego Instytutu Badawczego, Poznan, 117-118, 2021.
Yaseen, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
The Potential Role of Moringa Leaf Extract as Bio-Stimulant to Improve some Quality Parameters of Different Lettuce (Lactuca sativa L.) Genotypes
.
Sarhad J. Agric.
37 (4), 1107-1119, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
2020
Sinka, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Czellér, K.
,
Tuba, G.
,
Zsembeli, J.
:
A növénykondicionálás hatása a csemegekukorica beltartalmi paramétereire sóterhelt környezetben = Effect of plant conditioning on kernel quality of sweet corn in saline environment
.
In: XVII. Nemzetközi Tudományos Napok "Környezeti, gazdasági és társadalmi kihívások 2020 után" : Abstract Book. Szerk.: Bujdosó Zoltán, Dinya László, Csernák József, Eszterházy Károly Egyetem, Gyöngyös, 205, 2020. ISBN: 9789634961567
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Édesburgonya (Ipomoea batatas (L.) Lam.) fajták bioaktív anyagainak értékelése
.
In: Oxidatív stressz és antioxidáns védekezés a növényvilágtól a klinikumig. Szerk.: Poór Péter, Mézes Miklós, Blázovics Anna, Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság, Budapest, 111-121, 2020. ISBN: 9786156203007
2023
Kaczur, D.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Tóth, B.
:
Egy szennyvíziszap hatásának vizsgálata a kukorica néhány fiziológiai és biokémiai paraméterére a növekedés korai stádiumában
.
In: Absztraktkötet - I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, DOSZ - Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 67, 2023. ISBN: 9786156457189
Yaseen, A.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Vojnovic, D.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Examining the Optimal Amount of Moringa Leaf Extract to Improve the Morphological and Inner Quality of Cabbage (Brassica oleracea var. capitata)
.
J. Food Qual.
2023 1-9, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Food Science
Q2
Safety, Risk, Reliability and Quality
Kaczur, D.
,
Moloi, M.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Tóth, B.
:
Investigation of the impacts of the by-product of sewage treatment on some characteristics of maize in the early growth stage
.
Agrártud. közl.
2023 (2), 77-82, 2023.
2022
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Agronomic evaluation of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel
.
Int. j. hortic. sci.
28 50-56, 2022.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Evaluation of bioactive compounds in leaf and root of five beetroot varieties
.
Journal of Agriculture and Food Research.
7 1-8, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q1
Agronomy and Crop Science
Q2
Food Science
Yaseen, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evaluation of moringa (Moringa oleifera Lam.) leaf extract on bioactive compounds of lettuce (Lactuca sativa L.) grown under glasshouse environment
.
Journal of King Saud University - Science.
34 (4), 1-8, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Multidisciplinary
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Microgreen leaf vegetable production by different wavelengths
.
Agrártud. közl.
1 79-84, 2022.
Yaseen, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
The effect of plant biostimulants on the macronutrient content and ion ratio of several lettuce (Lactuca sativa L.) cultivars grown in a plastic house
.
S. Afr. J. Bot.
147 223-230, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Plant Science
2021
Sinka, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Kovács, G.
,
Tuba, G.
,
Zsembeli, J.
:
A növénykondicionálás hatása a csemegekukorica egyes beltartalmi paramétereire sóterhelt környezetben
.
Növénytermelés.
70 (1), 105-123, 2021.
Sinka, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Kovács, G.
,
Tuba, G.
,
Rivera, G.
,
Zsembeli, J.
:
Assessment of 1-triacontanol treatment of sweetcorn (zea mays l. convar. saccharata) aiming its salt tolerance improvement on the base of a pot experiment
.
Acta Biologica Marisiensi.
4 (Suppl.), 19, 2021.
Sinka, L.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Biostimulátorok alkalmazása paradicsom üvegházi termesztésénél
.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 25-26, 2021. ISBN: 9786156018069
Yaseen, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Effect of biostimulants on some bioactive compounds and nitrate level in lettuce (Lactuca sativa L.) grown under unheated plastic tunnel
.
Iraqi J. Agric. Sci.
52 (6), 1318-1325, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q3
Animal Science and Zoology
Q3
Environmental Science (miscellaneous)
Q3
Food Animals
Q3
Food Science
Q3
Horticulture
Q2
Veterinary (miscellaneous)
Sinka, L.
,
Zsembeli, J.
,
Ragán, P.
,
Duzs, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Sinka, L.
:
Effect of different seedling growing methods on the SPAD, NDVI values and some morphological parameters of four sweet corn (Zea mays L.) hybrids
.
Agriculture
67 (4), 177-190, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Agronomy and Crop Science
Q3
Horticulture
Q3
Plant Science
Q4
Soil Science
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evolution of quality parameters of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel
.
Acta Biologica Marisiensi.
4 (Suppl.), 19, 2021.
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evolution of quality parameters of different lettuce (Lactuca sativa L.) varieties under unheated plastic tunnel
.
Acta Univ. Sapientiae, Agric. Environ.
13 (1), 88-99, 2021.
Szőke, L.
,
Kovács, G.
,
Radócz, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Kovács, B.
,
Tóth, B.
:
Gibberellin és etilén kezelések hatása a golyvásüszöggel (Ustilago maydis /DC./ Corda) fertőzött kukorica (Zea mays L.) néhány fiziológiai és morfológiai paraméterére
.
In: Kutatás-fejlesztés-innováció az agrárium szolgálatában II. kötet. Szerk.: Szabó Péter, Simon Brigitta, Soós Adrienn, Faludi Gergely, Fitos Gábor, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 112-118, 2021. ISBN: 9786155586736
Szőke, L.
,
Kovács, G.
,
Biró, G.
,
Rácz, D.
,
Radócz, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Kovács, B.
,
Tóth, B.
:
Hormonkezelések hatása a golyvásüszög fertőzés tüneteinek mérséklésére
.
Növénytermelés.
70 (2), 21-42, 2021.
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Mikrozöldségek szerepe az ásványi anyag utánpótlásban = The role of microgreens in mineral supplementation
.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 31-32, 2021. ISBN: 9786156018069
Szőke, L.
,
Moloi, M.
,
Kovács, G.
,
Biró, G.
,
Radócz, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Kovács, B.
,
Rácz, D.
,
Danter, M.
,
Tóth, B.
:
The Application of Phytohormones as Biostimulants in Corn Smut Infected Hungarian Sweet and Fodder Corn Hybrids
.
Plants-Basel.
10 (9), 1-23, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Ecology
Q1
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1
Plant Science
Yaseen, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
The effect of Willow extract, Bistep and their combination on some quality parameters of lettuce (Lactuca sativa L.)
.
Agrártud. Közl.
1 239-247, 2021.
Szilágyi, A.
,
Radócz, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Juhász, C.
,
Kovács, B.
,
Kovács, G.
,
Bódi, E.
,
Radványi, C.
,
Moloi, M.
,
Szőke, L.
:
The Impacts of Woolly Cupgrass on the Antioxidative System and Growth of a Maize Hybrid
.
Plants-Basel.
10 (5), 1-13, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Ecology
Q1
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1
Plant Science
Szőke, L.
,
Kovács, G.
,
Radócz, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Kovács, B.
,
Tóth, B.
:
The physiological changes of sweet corn infected by corn smut [Ustilago maydis (DC.) Corda] in a greenhouse experiment
.
In: Plant Protection Conference - 61. Scientific Session of the Institute of Plant Protection : NRI Book of abstract, Instytutu Ochrony Roslin Panstwowego Instytutu Badawczego, Poznan, 117-118, 2021.
Yaseen, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
The Potential Role of Moringa Leaf Extract as Bio-Stimulant to Improve some Quality Parameters of Different Lettuce (Lactuca sativa L.) Genotypes
.
Sarhad J. Agric.
37 (4), 1107-1119, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
2020
Sinka, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Czellér, K.
,
Tuba, G.
,
Zsembeli, J.
:
A növénykondicionálás hatása a csemegekukorica beltartalmi paramétereire sóterhelt környezetben = Effect of plant conditioning on kernel quality of sweet corn in saline environment
.
In: XVII. Nemzetközi Tudományos Napok "Környezeti, gazdasági és társadalmi kihívások 2020 után" : Abstract Book. Szerk.: Bujdosó Zoltán, Dinya László, Csernák József, Eszterházy Károly Egyetem, Gyöngyös, 205, 2020. ISBN: 9789634961567
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Édesburgonya (Ipomoea batatas (L.) Lam.) fajták bioaktív anyagainak értékelése
.
In: Oxidatív stressz és antioxidáns védekezés a növényvilágtól a klinikumig. Szerk.: Poór Péter, Mézes Miklós, Blázovics Anna, Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság, Budapest, 111-121, 2020. ISBN: 9786156203007
Yaseen, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Effect of Moringa leaf extract and set size on the bulb weight, diameter and yield of onions (Allium cepa L.)
.
Acta agrar. Debr.
2 127-131, 2020.
Szőke, L.
,
Kovács, G.
,
Radócz, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Kovács, B.
,
Tóth, B.
:
Investigation of Ustilago maydis Infection on Some Physiological Parameters and Phenotypic Traits of Maize
.
IJIAAR.
4 (4), 396-406, 2020.
Szőke, L.
,
Kovács, G.
,
Radócz, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Kovács, B.
,
Tóth, B.
:
Investigation of Ustilago maydis on maize chlorophyll content, rate of lipid peroxidation and phenotypic traits
.
In: II. International Agricultural, Biological and Life Science Conference E-AGBIOL 2020, Trakya University, Edirne, 101-102, 2020. ISBN: 9789753742788
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Különböző zöldségfajokból előállított mikrogreenek bioaktív anyagainak értékelése = Evaluation of bioactive compounds of microgreens from different vegetable species
.
In: XVII. Nemzetközi Tudományos Napok "Környezeti, gazdasági és társadalmi kihívások 2020 után" : Abstract Book. Szerk.: Bujdosó Zoltán, Dinya László, Csernák József, Eszterházy Károly Egyetem, Gyöngyös, 138, 2020. ISBN: 9789634961567
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Különböző zöldségfajokból előállított mikrozöldségek (microgreen-ek) értékelése = Evaluation of various microgreen vegetables
.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen.
66 (4), 3221- 3231, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q4
Food Science
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Levélzöldség fajok beltartalmi értékeinek alakulása
.
In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak I. Tudományos Konferenciája : Konferenciakötete. Szerk.: Dajnoki Krisztina; Felföldi János, DEGTK, Debrecen, 68-74, 2020. ISBN: 9789634902225
Tóth, A.
,
Tóthné Bogárdi, A.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition
.
Int. j. hortic. sci.
26 60-64, 2020.
Yaseen, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Study on moringa tree (Moringa oleifera Lam.) leaf extract in organic vegetable production: A review
.
Res. on Crops.
21 (2), 402-414, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Agronomy and Crop Science
Q3
Soil Science
Takácsné Hájos, M.
,
Kovácsné Madar, Á.
:
Változó fogyasztási szokások: mikrozöldésegek
.
Agroforum.
31 (1), 52-54, 2020.
2019
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Céklalevél mint lehetséges salátakeverék alapanyag
.
Agrofórum.
30 (6), 144-146, 2019.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Édesburgonya fajták ásványielem-tartalmának alakulása
.
In: 16. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 11, 2019. ISBN: 9789639970960
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Édesburgonya fajták és hazai termesztésük lehetőségei
.
Agrofórum.
30 (1), 36-39, 2019.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
,
Szabó, F.
,
Kiss, A.
:
Effect of Environmentally Friendly Nutrition Supply on Stevia (Stevia rebaudiana B.) Production
.
Notulae Botanicae.
47 (1), 201-206, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Agronomy and Crop Science
Q2
Horticulture
Q3
Plant Science
Gulyás, G.
,
Tóth, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evaluation of cauliflower genotypes by different growing method
.
Int. J. Hortic. Sci
25 (1-2.), 11-14, 2019.
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Evaluation of different lettuce variaties by aquaponic and hydroponic technology
.
In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 11, 2019.
Tóth, A.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evaluation of industrial tomato genotypes in open-field production
.
Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ.
11 (1), 109-116, 2019.
Tóth, A.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evaluation of industrial tomato genotypes on open field growing
.
In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 21, 2019.
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Folic acid content of beetroot leaf and root by different growing stages and genotypes
.
Agrártud. Közl.
1 (2), 115-119, 2019.
Takácsné Hájos, M.
:
Gyökérzöldségfélék trágyázása és öntözése
.
In: Zöldségfélék trágyázása és öntözése. Szerk.: Terbe István, Ombódi Attila, Szaktudás Kiadó Ház Rt., Budapest, 241-252, 2019. ISBN: 9786155224843
Sinka, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Zsembeli, J.
:
Investigation of the possibility of green bean production under unfavourable agroecological conditions in lysimeters
.
In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 17-17, 2019.
Sinka, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Czellér, K.
,
Tuba, G.
,
Zsembeli, J.
:
Investigation of the possibility of green bean production under unfavourable agro-ecological conditions in lysimeters
.
Acta Univ. Sapientiae, Agric. Environ.
11 (1), 72-82, 2019.
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Lettuce production in aquaponic and hydroponic systems
.
Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ.
11 (1), 51-59, 2019.
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Possible role of different leaf vegetables in the nutrition
.
In: Innovation Challenges in the 21st Century = LXI. Georgikon Napok International Scientific Conference.. Eds.: Gábor Pintér, Szilvia Csányi, Henrik Zsiborács, University of Pannon-Georgikon Faculty, Keszthely, 53, 2019. ISBN: 9789633961292
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Possible role of different leaf vegetables in the nutrition = Különböző levélzöldség fajok lehetséges szerepe a táplálkozásban
.
In: Innovációs kihívások a XXI. században : LXI. Georgikon Napok konferenciakötete. Szerk.: Pintér Gábor, Csányi Szilvia, Zsiborács Henrik, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 197-203, 2019. ISBN: 9789633961308
Tóth, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Rheological evaluation of industrial tomato
.
Agrártud. Közl.
2 137-140, 2019.
2018
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Evaluation of mineral element content of beetroot during the different stages of the growing season
.
Agrártud. Közl.
74 459-469, 2018.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Kézimunkaerő-szükséglet csökkentésének lehetőségei a zöldségtermesztésben
.
Agrofórum.
29 (1), 44-46, 2018.
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Fehér, M.
,
Stündl, L.
:
Különbözö salátafajták értékelése eltérő vízikultúrás termesztéstechnológia mellett
.
In: "Termőföldtől az asztalig" : A Tormay Béla Szakkollégium hallgatóinak tudományos eredményei. Szerk.: Illés Árpád, Bodnár Karina Bianka, Debreceni Egyetem Tormay Béla Szakkollégium, Debrecen, 37-43, 2018. ISBN: 9789634900092
Takácsné Hájos, M.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Homoki, D.
,
Stündl, L.
:
Különböző saláta fajták ásványielem tartalmának alakulása akvapóniás és hidropóniás termesztés mellett
.
In: Alkalmazkodó vízgazdálkodás: Lehetőségek és kockázatok. Víztudományi Nemzetközi Konferencia. Konferencia kötet. Szerk.: Jakab Gusztáv, Tóth Attiláné, Csengeri Erzsébet, SZIE AGK Tessedik Campus, Szarvas, 197-203, 2018. ISBN: 9789632697369
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Homoki, D.
,
Stündl, L.
:
Különböző saláta fajták értékelése eltérő termesztés mód mellett
.
In: XVI. Nemzetközi Tudományos Napok : "Fenntarthatósági kihívások és válaszok" : Tanulmányok. Szerk.: Dinya László, Baranyi Aranka, EKE Líceum kiadó, Gyöngyös, 1177-1185, 2018. ISBN: 9786155621758
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Homoki, D.
,
Stündl, L.
:
Különböző saláta fajták értékelése eltérő termesztés mód mellett = evaluation lettuce variaties by different cultivation method
.
In: XVI. Nemzetközi Tudományos Napok, "Fenntarthatósági kihívások és válaszok" Előadások és poszterek összefoglalói. Szerk.: Dinya László, Csernák József, EKE Líceum kiadó, Gyöngyös, 175, 2018. ISBN: 9786155621741
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Leaf and root evaluation of bioactive compounds of different beetroot varieties
.
Agrártud. Közl.
74 135-139, 2018.
Tóth, A.
,
Tóthné Bogárdi, A.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition
.
In: Scientific researches in food production : Proceeding of abstracts, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 15, 2018.
Sinka, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Czellér, K.
,
Tuba, G.
,
Zsembeli, J.
:
Talajkondicionáló (PRP-SOL) alkalmazásának hatása zöldbab jelzőnövényre liziméteres kísérletben
.
In: Tavaszi szél konferencia 2018 Nemzetközi multidiszciplináris konferencia : Abszrtraktkötet. Szerk.: Keresztes Gábor, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 58, 2018. ISBN: 9786155586262
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Fehér, M.
,
Stündl, L.
:
Termesztési módok hatása különböző saláta fajták hozamára és minőségére
.
In: Tavaszi Szél Absztraktkötet / Keresztes Gábor, Doktoranduszok Országos Szövetsége DOSZ, Budapest, 60-61, 2018. ISBN: 9786155586262
Takácsné Hájos, M.
:
Zöldségtermesztés II.
.
Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 174 p., 2018. ISBN: 9789633187456
2017
Kiss, A.
,
Takácsné Hájos, M.
:
A sztívia (Stevia rebaudiana B.) hozamának alakulása a termesztéstechnológia függvényében
.
Agrártud. közl.
72 71-77, 2017.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
,
Cottonaro, A.
:
Céklafajták ásványi elem tartalmának alakulása: A céklalevél értéke = Evaluation of mineral element content of beetroot varieties: The value of beetroot leaves
.
In: 15. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 14-17, 2017. ISBN: 9789639970714
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Cékla fajták gazdasági értékmérő tulajdonságainak értékelése
.
Agrártud. Közl.
72 137-142, 2017.
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Gyökérzöldségfélék termesztésének lehetőségei környezetkímélő módszerrel
.
Agrofórum.
28 (4), 170-171, 2017.
Takácsné Hájos, M.
,
Zsiláné André, A.
,
Csihon, Á.
,
Rakonczás, N.
:
Kertészeti alapismeretek I. és II.: Gyakorlati jegyzet Kertészmérnöki BSc hallgatók részére
.
Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 64 p., 2017. ISBN: 9789633186893
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Új lehetőségek a torma termesztésében
.
Agrofórum.
28 (1), 16-19, 2017.
Takácsné Hájos, M.
:
Zöldségtermesztés I.
.
Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 184 p., 2017. ISBN: 9789633186701
2016
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
A palántanevelés kockázati tényezői
.
Agrofórum.
27 (11), 92-97, 2016.
Rubóczki, T.
,
Kincses, S.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Csubák, M.
:
Dudarit talajkondicionáló készítmény hatásának vizsgálata talaj-növény rendszerben
.
In: Talajtani Vándorgyűlés : "Okszerű talajhasználat - Talajvédelem", MAE Talajtani Társaság, Debrecen, 73, 2016.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
,
Takács, J.
:
Különleges paradicsomfajták összehasonlító vizsgálata
.
Kertgazdaság.
48 (3), 14-26, 2016.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
,
Kiss, A.
:
Possibility of stevia (Stevia rebaudiana B.) production in Hungary
.
Int. J. Hortic. Sci.
22 (1-2), 29-32, 2016.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
,
Szutor, M.
:
Sensory evaluation of white asparagus (Asparagus officinalis L.) hybrids
.
Int. J. Hortic. Sci.
22 (3-4), 51-55, 2016.
Takácsné Hájos, M.
:
Sztívia termesztésének lehetőségei hazánkban
.
Agroforum.
27 (8), 144-146, 2016.
2015
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
A cékla (Beta vulgaris L. ssp. esculenta GURKE var. rubra L.) jelentőségének újra felismerése napjainkban
.
In: A Magyar Táplálkozástudományi Társaság XL. Vándorgyűlése: programfüzet, előadás és poszter összefoglalók. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 38, 2015. ISBN: 9786155606007
Takácsné Hájos, M.
:
A termesztési mód és a bioaktív anyagok vizsgálatának eredményei különböző gyökérzöldség fajoknál
.
Debr. Szle.
1 20-29, 2015.
Raczkó, V.
,
Rubóczki, T.
,
Borbélyné Varga, M.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Cékla (Beta vulgaris L. ssp. esculenta Gurke var. rubra L.) beltartalmi paramétereinek változása tárolás hatására
.
Agrártud. Közl.
63 113-119, 2015.
Nagy, A.
,
Jávor, A.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Borbélyné Varga, M.
,
Soltész, P.
,
Csiki, Z.
:
Céklalé készítése során fellépő beltartalmi változások, alkalmazhatósága állati eredetű funkcionális élelmiszer fejlesztésére
.
Agrártud. közl.
65 53-57, 2015.
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Cékla termesztés jelentősége és jövedelmezősége
.
In: II. Gazdálkodás és Menedzsment Tudományos Konferencia "A vidék él, és élni akar". Szerk.: Ferencz Árpád, Kecskeméti Főiskola KIK Nyomda, Kecskemét, 889-893, 2015. ISBN: 9786155192333
Takácsné Hájos, M.
,
Raczkó, V.
,
Rubóczki, T.
:
Eltérő cékla (Beta Vulgaris L.SSP. Esculenta) változatok és fajták bioaktív anyagainak alakulása
.
In: XXI. Növénynemesítési Tudományos Napok : Összefoglalók. Szerk.: Veisz Ottó, MTA Agrártud. Kutatóközp, Martonvásár, 127, 2015. ISBN: 9789638351432
Rubóczki, T.
,
Raczkó, V.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evaluation of morphological parameters and bioactive compounds in different varieties of beetroot (Beta vulgaris L. ssp. esculenta GURKE var. rubra L.)
.
Int. J. Hortic. Sci.
21 (3-4), 31-35, 2015.
Rubóczki, T.
,
Raczkó, V.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Levélzöldségek ásványielem-tartalmának alakulása = Changes in mineral contents of leaf vegetables
.
In: 14. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 55-56, 2015. ISBN: 9789639970540
Raczkó, V.
,
Tóth, A.
,
Ujlaki, G.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Magnézium lombtrágyázás hatása paradicsom (Lycopersicon lycopersicum L.) és sztívia (Stevia rebaudiana B.) gazdasági értékmérő tulajdonságaira = The effect of Mg-leaf fertilization on the economical parameters of tomato (Lycopersicon lycopersicum L.) and stevia (Stevia rebaudiana B.)
.
In: 14. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 15-16, 2015. ISBN: 9789639970540
Takácsné Hájos, M.
,
Zsombik, L.
:
Total Polyphenol, Flavonoid and Other Bioactive Materials in Different Asparagus Cultivars
.
Not Bot Horti Agrobo.
43 (1), 59-63, 2015.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Agronomy and Crop Science
Q3
Horticulture
Q3
Plant Science
2014
Csorvási, É.
,
Juhász, P.
,
Fehér, M.
,
Nemes, I.
,
Stündl, L.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Bársony, P.
:
A kísérleti akvapónia rendszer tervezésének és működtetésének gyakorlati tapasztalatai
.
Agrártud. közl.
57 27-32, 2014.
Dobos, A.
,
Vig, R.
,
Nagy, J.
,
Takácsné Hájos, M.
:
A normalizált vegetációs index (NDVI) és a terméseredmények közötti összefüggések értékelése fűszerpaprika (Capsicum annuum L. var. longum) állományban
.
Agrártud. Közl.
61 45-49, 2014.
Kiss, P.
,
Takácsné Hájos, M.
:
A termesztési mód és a sorok tájolásának hatása a sárgarépa minőségére különböző fajtáknál
.
Agrártud. közl.
55 65-69, 2014.
Takácsné Hájos, M.
,
Borbélyné Varga, M.
:
Effects of growing factors on the formation of bioactive compounds in celery (Apium Graveolens L. Convar. Rapaceum)
.
Eur. Chem. Bull.
3 (6), 605-608, 2014.
Takácsné Hájos, M.
:
Zöldséghajtatás
.
Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 87 p., 2014.
2012
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Effects of environmental factors on morphological and quality parameters of table beet root
.
Int. J. Hortic. Sci.
18 (2), 139-146, 2012.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Különböző vetési időkből származó céklafajták minőségének alakulása és felhasználásának lehetőségei
.
In: Határokon átívelő tudományos és kulturális kapcsolatok - Konferenciák. Szerk.: Vári Enikő, Debreceni Egyetem, Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma, Tormay Béla Szakkollégium, Debrecen, 179-187, 2012. ISBN: 9789630842105
2011
Takácsné Hájos, M.
,
Nyéki, J.
,
Lukácsné Veres, E.
,
Fieszl, C.
,
Szabó, Z.
:
Organoleptic evaluation of sweet cherry varieties
.
Int. j. hortic. sci.
17 (4-5), 7-13, 2011.
Takácsné Hájos, M.
:
The effect of drying process on the pigment content and composition of table beet varieties
.
Int. j. hortic. sci.
17 (4-5), 115-117, 2011.
2010
Takácsné Hájos, M.
,
Nyéki, J.
,
Szabó, Z.
:
Organoleptic evaluation of pear varieties grown at different sites
.
Int. J. Hortic. Sci.
16 (3), 33-37, 2010.
2009
Fári, M.
,
Hodossi, S.
,
Takácsné Hájos, M.
:
A zöldségágazat jövője: debreceni álláspont a lokális és globális stratégiákról
.
In: Debreceni álláspont az agrárium jelenéről, jövőjéről. Szerk.: Nagy János, Jávor András, Debreceni Egyetem Agrár- és Műszaki Tudományok Centruma ; Budapest : Magyar Mezőgazdaság Kft., Debrecen, 263-272, 2009. ISBN: 9789638823304
2007
Takácsné Hájos, M.
:
Cékla
.
In: Piaci ismereteken alapuló versenyképes zöldségtermesztés : szántóföldi zöldségtermesztés. Szerk.: Hodossi Sándor, InterClaster Szolgáltató Kht., [Kecskemét], 39-43, 2007. ISBN: 9789639773103
Takácsné Hájos, M.
:
Gyökérzöldségfélék
.
In: Ökológiai szemléletű integrált zöldségtermesztés : Szántóföldi zöldségtermesztés. Szerk.: Hodossi Sándor, Holb Imre, InterClaster Kht., Kecskemét, 63-65, 2007. ISBN: 9789639773127
Takácsné Hájos, M.
:
Pasztinák
.
In: Piaci ismereteken alapuló versenyképes zöldségtermesztés : szántóföldi zöldségtermesztés. Szerk.: Hodossi Sándor, InterClaster Szolgáltató Kht., [Kecskemét], 38-39, 2007. ISBN: 9789639773103
Takácsné Hájos, M.
:
Petrezselyem
.
In: Piaci ismereteken alapuló versenyképes zöldségtermesztés : szántóföldi zöldségtermesztés. Szerk.: Hodossi Sándor, InterClaster Szolgáltató Kht., [Kecskemét], 36-38, 2007. ISBN: 9789639773103
Takácsné Hájos, M.
:
Sárgarépa
.
In: Piaci ismereteken alapuló versenyképes zöldségtermesztés : szántóföldi zöldségtermesztés. Szerk.: Hodossi Sándor, InterClaster Szolgáltató Kht., [Kecskemét], 31-35, 2007. ISBN: 9789639773103
Takácsné Hájos, M.
:
Zeller
.
In: Piaci ismereteken alapuló versenyképes zöldségtermesztés : szántóföldi zöldségtermesztés. Szerk.: Hodossi Sándor, InterClaster Szolgáltató Kht., [Kecskemét], 43-46, 2007. ISBN: 9789639773103
Mindet mutasd
frissítve: 2024-11-10, 01:29
×
×
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés
Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása
Tudományos folyóiratcikkek száma: 49
Q1
4 (8.2%)
Q2
4 (8.2%)
Q3
4 (8.2%)
Q4
1 (2%)
n.a.
36 (73.5%)
Szűkítés
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
-
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
csak SCImago értékkel rendelkező cikkek
OK
SCImago kategóriák
Agricultural and Biological Sciences
(
12
)
Plant Science
(
6
)
Agronomy and Crop Science
(
5
)
Food Science
(
4
)
Horticulture
(
4
)
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
(
3
)
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
(
2
)
Soil Science
(
2
)
Animal Science and Zoology
(
1
)
Environmental Science
(
3
)
Ecology
(
2
)
Environmental Science (miscellaneous)
(
1
)
Engineering
(
1
)
Safety, Risk, Reliability and Quality
(
1
)
Multidisciplinary
(
1
)
Multidisciplinary
(
1
)
Veterinary
(
1
)
Food Animals
(
1
)
Veterinary (miscellaneous)
(
1
)
Közlemények megoszlása
műfaj szerint
Közlemények megoszlása
évszám szerint
Közlemények megoszlása
nyelv szerint
Közlemények megoszlása
folyóiratok szerint
Agrártudományi közlemények = Acta agraria Debreceniensis (15)
International Journal of Horticultural Science (10)
Agrofórum (8)
Acta Universitatis Sapientiae, Agriculture and Environment (4)
Acta Biologica Marisiensi (2)
Notulae Botanicae (2)
Növénytermelés (2)
Plants-Basel (2)
Agriculture (1)
Debreceni Szemle (1)
További folyóiratok
Agrártudományi közlemények = Acta agraria Debreceniensis (15)
International Journal of Horticultural Science (10)
Agrofórum (8)
Acta Universitatis Sapientiae, Agriculture and Environment (4)
Acta Biologica Marisiensi (2)
Notulae Botanicae (2)
Növénytermelés (2)
Plants-Basel (2)
Agriculture (1)
Debreceni Szemle (1)
Élelmiszervizsgálati Közlemények (1)
European chemical bulletin (1)
International Journal of Innovative Approaches in Agricultural Research (1)
Iraqi Journal of Agricultural Sciences (1)
Journal of Agriculture and Food Research (1)
Journal Of Food Quality (1)
Journal of King Saud University - Science (1)
Kertgazdaság (1)
Research on Crops (1)
Sarhad Journal of Agriculture (1)
South African Journal Of Botany (1)
iDEa társszerzők
Rubóczki Tímea
közös közlemények (37)
Kovácsné Madar Ágota
közös közlemények (20)
További társszerzők
Rubóczki Tímea
közös közlemények (37)
Kovácsné Madar Ágota
közös közlemények (20)
Sinka Lúcia
közös közlemények (9)
Tóth Brigitta
közös közlemények (8)
Yaseen, Arshad Abdulkhalq
közös közlemények (8)
Kovács Béla
közös közlemények (7)
Kovács Gabriella Enikő
közös közlemények (7)
Radócz László
közös közlemények (7)
Szőke Lóránt
közös közlemények (7)
Tóth Anna Rita
közös közlemények (7)
Zsembeli József
közös közlemények (7)
Stündl László
közös közlemények (6)
Tuba Géza
közös közlemények (5)
Fehér Milán
közös közlemények (3)
Biró Györgyi
közös közlemények (2)
Kaczur Dávid
közös közlemények (2)
Kovács Györgyi
közös közlemények (2)
Rácz Dalma
közös közlemények (2)
Bársony Péter
közös közlemények (1)
Bódi Erika
közös közlemények (1)
Csihon Ádám
közös közlemények (1)
Csiki Zoltán
közös közlemények (1)
Csubák Mária
közös közlemények (1)
Dobos Attila
közös közlemények (1)
Duzs László
közös közlemények (1)
Fári Miklós
közös közlemények (1)
Gulyás Gabriella
közös közlemények (1)
Jávor András
közös közlemények (1)
Juhász Csaba
közös közlemények (1)
Juhász Péter
közös közlemények (1)
Kincses Sándorné
közös közlemények (1)
Nagy Anikó
közös közlemények (1)
Nagy János
közös közlemények (1)
Ragán Péter
közös közlemények (1)
Rakonczás Nándor
közös közlemények (1)
Rivera Garcia Arzu
közös közlemények (1)
Soltész Pál
közös közlemények (1)
Szabó Fruzsina Magdolna
közös közlemények (1)
Szilágyi Arnold
közös közlemények (1)
Zsiláné André Anikó
közös közlemények (1)
Zsombik László
közös közlemények (1)
×
Egyéb társszerzők
Raczkó Viktória
(közös közlemények: 5)
Borbélyné Varga Mária
(közös közlemények: 3)
Czellér Krisztina
(közös közlemények: 3)
Homoki Dávid
(közös közlemények: 3)
Moloi, Makoena Joyce
(közös közlemények: 3)
További társszerzők
Raczkó Viktória
(közös közlemények: 5)
Borbélyné Varga Mária
(közös közlemények: 3)
Czellér Krisztina
(közös közlemények: 3)
Homoki Dávid
(közös közlemények: 3)
Moloi, Makoena Joyce
(közös közlemények: 3)
Kiss Annamária
(közös közlemények: 2)
Nyéki József
(közös közlemények: 2)
Szabó Zoltán
(közös közlemények: 2)
Tóthné Bogárdi Andrea
(közös közlemények: 2)
Cottonaro, Aurora
(közös közlemények: 1)
Csorvási Éva
(közös közlemények: 1)
Danter Mátyás
(közös közlemények: 1)
Fieszl Csaba
(közös közlemények: 1)
Hodossi Sándor
(közös közlemények: 1)
Kiss Annamária
(közös közlemények: 1)
Kiss Péter
(közös közlemények: 1)
Lukácsné Veres Edina
(közös közlemények: 1)
Nemes Ildikó
(közös közlemények: 1)
Radványi Csaba
(közös közlemények: 1)
Szutor Mariann
(közös közlemények: 1)
Takács János
(közös közlemények: 1)
Ujlaki Gábor
(közös közlemények: 1)
Vig Róbert
(közös közlemények: 1)
Vojnovic, Dorde
(közös közlemények: 1)
Bejelentkezés
×
Hálózati azonosító
*
Jelszó
*
Regisztráció
Mi a jelszavam?
Keresés
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés