Bejelentkezés
Keresés
Profilok
Kutatók
Egységek
Pályázatok
Organogram
Adatigénylés
Hitelesített Publikációs Lista / Igazolás igénylése
Nyomtatható publikációs lista
Statisztika
OA statisztika
OA publikálás támogatása
Publikációs Tudománytámogatási Program
Adatfeltöltés
Linkek
Keresés
Az oldal megfelelő megjelenítéséhez engedélyezze böngészőjében a JavaScript használatát!
Jelenlegi hely
Címlap
Vargas-Rubóczki Tímea
Vargas-Rubóczki Tímea
DE
>
MÉK
Kertészettudományi Intézet
tudományos segédmunkatárs 2018-
Elérhetőség
Név:
Vargas-Rubóczki Tímea
További profilok:
MTMT
Szakma
Szakterület:
Kertészmérnök
Média anyagok
Teljes publikációs lista
nyomtatható verzió
A lista áttöltése az
MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények
feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista
igénylése
OA letöltési statisztika
megtekintése
Feltöltött közlemény:
38
DEA-ban:
38
OA:
13
Publikációs időszak:
2011-2022
2022
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Evaluation of bioactive compounds in leaf and root of five beetroot varieties
.
Journal of Agriculture and Food Research.
7 1-8, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q1
Agronomy and Crop Science
Q2
Food Science
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Microgreen leaf vegetable production by different wavelengths
.
Agrártud. közl.
1 79-84, 2022.
2021
Sinka, L.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Biostimulátorok alkalmazása paradicsom üvegházi termesztésénél
.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 25-26, 2021. ISBN: 9786156018069
2020
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Édesburgonya (Ipomoea batatas (L.) Lam.) fajták bioaktív anyagainak értékelése
.
In: Oxidatív stressz és antioxidáns védekezés a növényvilágtól a klinikumig. Szerk.: Poór Péter, Mézes Miklós, Blázovics Anna, Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság, Budapest, 111-121, 2020. ISBN: 9786156203007
Tóth, A.
,
Tóthné Bogárdi, A.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition
.
Int. j. hortic. sci.
26 60-64, 2020.
2019
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Céklalevél mint lehetséges salátakeverék alapanyag
.
Agrofórum.
30 (6), 144-146, 2019.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Édesburgonya fajták ásványielem-tartalmának alakulása
.
In: 16. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 11, 2019. ISBN: 9789639970960
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Édesburgonya fajták és hazai termesztésük lehetőségei
.
Agrofórum.
30 (1), 36-39, 2019.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
,
Szabó, F.
,
Kiss, A.
:
Effect of Environmentally Friendly Nutrition Supply on Stevia (Stevia rebaudiana B.) Production
.
Notulae Botanicae.
47 (1), 201-206, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Agronomy and Crop Science
Q2
Horticulture
Q3
Plant Science
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Evaluation of different lettuce variaties by aquaponic and hydroponic technology
.
In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 11, 2019.
Tóth, A.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evaluation of industrial tomato genotypes in open-field production
.
Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ.
11 (1), 109-116, 2019.
Tóth, A.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evaluation of industrial tomato genotypes on open field growing
.
In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 21, 2019.
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Folic acid content of beetroot leaf and root by different growing stages and genotypes
.
Agrártud. Közl.
1 (2), 115-119, 2019.
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Lettuce production in aquaponic and hydroponic systems
.
Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ.
11 (1), 51-59, 2019.
2018
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Evaluation of mineral element content of beetroot during the different stages of the growing season
.
Agrártud. Közl.
74 459-469, 2018.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Kézimunkaerő-szükséglet csökkentésének lehetőségei a zöldségtermesztésben
.
Agrofórum.
29 (1), 44-46, 2018.
Takácsné Hájos, M.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Homoki, D.
,
Stündl, L.
:
Különböző saláta fajták ásványielem tartalmának alakulása akvapóniás és hidropóniás termesztés mellett
.
In: Alkalmazkodó vízgazdálkodás: Lehetőségek és kockázatok. Víztudományi Nemzetközi Konferencia. Konferencia kötet. Szerk.: Jakab Gusztáv, Tóth Attiláné, Csengeri Erzsébet, SZIE AGK Tessedik Campus, Szarvas, 197-203, 2018. ISBN: 9789632697369
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Leaf and root evaluation of bioactive compounds of different beetroot varieties
.
Agrártud. Közl.
74 135-139, 2018.
Tóth, A.
,
Tóthné Bogárdi, A.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition
.
In: Scientific researches in food production : Proceeding of abstracts, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 15, 2018.
2017
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
,
Cottonaro, A.
:
Céklafajták ásványi elem tartalmának alakulása: A céklalevél értéke = Evaluation of mineral element content of beetroot varieties: The value of beetroot leaves
.
In: 15. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 14-17, 2017. ISBN: 9789639970714
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Cékla fajták gazdasági értékmérő tulajdonságainak értékelése
.
Agrártud. Közl.
72 137-142, 2017.
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Gyökérzöldségfélék termesztésének lehetőségei környezetkímélő módszerrel
.
Agrofórum.
28 (4), 170-171, 2017.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Új lehetőségek a torma termesztésében
.
Agrofórum.
28 (1), 16-19, 2017.
2016
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
A palántanevelés kockázati tényezői
.
Agrofórum.
27 (11), 92-97, 2016.
Rubóczki, T.
,
Kincses, S.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Csubák, M.
:
Dudarit talajkondicionáló készítmény hatásának vizsgálata talaj-növény rendszerben
.
In: Talajtani Vándorgyűlés : "Okszerű talajhasználat - Talajvédelem", MAE Talajtani Társaság, Debrecen, 73, 2016.
2022
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Evaluation of bioactive compounds in leaf and root of five beetroot varieties
.
Journal of Agriculture and Food Research.
7 1-8, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q1
Agronomy and Crop Science
Q2
Food Science
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Microgreen leaf vegetable production by different wavelengths
.
Agrártud. közl.
1 79-84, 2022.
2021
Sinka, L.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Biostimulátorok alkalmazása paradicsom üvegházi termesztésénél
.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 25-26, 2021. ISBN: 9786156018069
2020
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Édesburgonya (Ipomoea batatas (L.) Lam.) fajták bioaktív anyagainak értékelése
.
In: Oxidatív stressz és antioxidáns védekezés a növényvilágtól a klinikumig. Szerk.: Poór Péter, Mézes Miklós, Blázovics Anna, Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság, Budapest, 111-121, 2020. ISBN: 9786156203007
Tóth, A.
,
Tóthné Bogárdi, A.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition
.
Int. j. hortic. sci.
26 60-64, 2020.
2019
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Céklalevél mint lehetséges salátakeverék alapanyag
.
Agrofórum.
30 (6), 144-146, 2019.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Édesburgonya fajták ásványielem-tartalmának alakulása
.
In: 16. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 11, 2019. ISBN: 9789639970960
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Édesburgonya fajták és hazai termesztésük lehetőségei
.
Agrofórum.
30 (1), 36-39, 2019.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
,
Szabó, F.
,
Kiss, A.
:
Effect of Environmentally Friendly Nutrition Supply on Stevia (Stevia rebaudiana B.) Production
.
Notulae Botanicae.
47 (1), 201-206, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Agronomy and Crop Science
Q2
Horticulture
Q3
Plant Science
Kovácsné Madar, Á.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Evaluation of different lettuce variaties by aquaponic and hydroponic technology
.
In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 11, 2019.
Tóth, A.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evaluation of industrial tomato genotypes in open-field production
.
Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ.
11 (1), 109-116, 2019.
Tóth, A.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evaluation of industrial tomato genotypes on open field growing
.
In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 21, 2019.
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Folic acid content of beetroot leaf and root by different growing stages and genotypes
.
Agrártud. Közl.
1 (2), 115-119, 2019.
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Lettuce production in aquaponic and hydroponic systems
.
Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ.
11 (1), 51-59, 2019.
2018
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Evaluation of mineral element content of beetroot during the different stages of the growing season
.
Agrártud. Közl.
74 459-469, 2018.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Kézimunkaerő-szükséglet csökkentésének lehetőségei a zöldségtermesztésben
.
Agrofórum.
29 (1), 44-46, 2018.
Takácsné Hájos, M.
,
Kovácsné Madar, Á.
,
Rubóczki, T.
,
Homoki, D.
,
Stündl, L.
:
Különböző saláta fajták ásványielem tartalmának alakulása akvapóniás és hidropóniás termesztés mellett
.
In: Alkalmazkodó vízgazdálkodás: Lehetőségek és kockázatok. Víztudományi Nemzetközi Konferencia. Konferencia kötet. Szerk.: Jakab Gusztáv, Tóth Attiláné, Csengeri Erzsébet, SZIE AGK Tessedik Campus, Szarvas, 197-203, 2018. ISBN: 9789632697369
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Leaf and root evaluation of bioactive compounds of different beetroot varieties
.
Agrártud. Közl.
74 135-139, 2018.
Tóth, A.
,
Tóthné Bogárdi, A.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition
.
In: Scientific researches in food production : Proceeding of abstracts, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 15, 2018.
2017
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
,
Cottonaro, A.
:
Céklafajták ásványi elem tartalmának alakulása: A céklalevél értéke = Evaluation of mineral element content of beetroot varieties: The value of beetroot leaves
.
In: 15. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 14-17, 2017. ISBN: 9789639970714
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Cékla fajták gazdasági értékmérő tulajdonságainak értékelése
.
Agrártud. Közl.
72 137-142, 2017.
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Gyökérzöldségfélék termesztésének lehetőségei környezetkímélő módszerrel
.
Agrofórum.
28 (4), 170-171, 2017.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Új lehetőségek a torma termesztésében
.
Agrofórum.
28 (1), 16-19, 2017.
2016
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
A palántanevelés kockázati tényezői
.
Agrofórum.
27 (11), 92-97, 2016.
Rubóczki, T.
,
Kincses, S.
,
Takácsné Hájos, M.
,
Csubák, M.
:
Dudarit talajkondicionáló készítmény hatásának vizsgálata talaj-növény rendszerben
.
In: Talajtani Vándorgyűlés : "Okszerű talajhasználat - Talajvédelem", MAE Talajtani Társaság, Debrecen, 73, 2016.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
,
Takács, J.
:
Különleges paradicsomfajták összehasonlító vizsgálata
.
Kertgazdaság.
48 (3), 14-26, 2016.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
,
Kiss, A.
:
Possibility of stevia (Stevia rebaudiana B.) production in Hungary
.
Int. J. Hortic. Sci.
22 (1-2), 29-32, 2016.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
,
Szutor, M.
:
Sensory evaluation of white asparagus (Asparagus officinalis L.) hybrids
.
Int. J. Hortic. Sci.
22 (3-4), 51-55, 2016.
2015
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
A cékla (Beta vulgaris L. ssp. esculenta GURKE var. rubra L.) jelentőségének újra felismerése napjainkban
.
In: A Magyar Táplálkozástudományi Társaság XL. Vándorgyűlése: programfüzet, előadás és poszter összefoglalók. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 38, 2015. ISBN: 9786155606007
Raczkó, V.
,
Rubóczki, T.
,
Borbélyné Varga, M.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Cékla (Beta vulgaris L. ssp. esculenta Gurke var. rubra L.) beltartalmi paramétereinek változása tárolás hatására
.
Agrártud. Közl.
63 113-119, 2015.
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Cékla termesztés jelentősége és jövedelmezősége
.
In: II. Gazdálkodás és Menedzsment Tudományos Konferencia "A vidék él, és élni akar". Szerk.: Ferencz Árpád, Kecskeméti Főiskola KIK Nyomda, Kecskemét, 889-893, 2015. ISBN: 9786155192333
Takácsné Hájos, M.
,
Raczkó, V.
,
Rubóczki, T.
:
Eltérő cékla (Beta Vulgaris L.SSP. Esculenta) változatok és fajták bioaktív anyagainak alakulása
.
In: XXI. Növénynemesítési Tudományos Napok : Összefoglalók. Szerk.: Veisz Ottó, MTA Agrártud. Kutatóközp, Martonvásár, 127, 2015. ISBN: 9789638351432
Rubóczki, T.
,
Raczkó, V.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Evaluation of morphological parameters and bioactive compounds in different varieties of beetroot (Beta vulgaris L. ssp. esculenta GURKE var. rubra L.)
.
Int. J. Hortic. Sci.
21 (3-4), 31-35, 2015.
Rubóczki, T.
,
Raczkó, V.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Levélzöldségek ásványielem-tartalmának alakulása = Changes in mineral contents of leaf vegetables
.
In: 14. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 55-56, 2015. ISBN: 9789639970540
Raczkó, V.
,
Tóth, A.
,
Ujlaki, G.
,
Rubóczki, T.
,
Takácsné Hájos, M.
:
Magnézium lombtrágyázás hatása paradicsom (Lycopersicon lycopersicum L.) és sztívia (Stevia rebaudiana B.) gazdasági értékmérő tulajdonságaira = The effect of Mg-leaf fertilization on the economical parameters of tomato (Lycopersicon lycopersicum L.) and stevia (Stevia rebaudiana B.)
.
In: 14. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 15-16, 2015. ISBN: 9789639970540
2012
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Effects of environmental factors on morphological and quality parameters of table beet root
.
Int. J. Hortic. Sci.
18 (2), 139-146, 2012.
Takácsné Hájos, M.
,
Rubóczki, T.
:
Különböző vetési időkből származó céklafajták minőségének alakulása és felhasználásának lehetőségei
.
In: Határokon átívelő tudományos és kulturális kapcsolatok - Konferenciák. Szerk.: Vári Enikő, Debreceni Egyetem, Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma, Tormay Béla Szakkollégium, Debrecen, 179-187, 2012. ISBN: 9789630842105
2011
Rubóczki, T.
:
Különböző vetési időkből származó céklafajták minőségének alakulása és felhasználásának lehetőségei
.
In: Tudományos diákköri konferencia, 2011/2012. tanév őszi félév : Debrecen, 2011. október 20. : meghívó és programfüzet, DE MÉK, Debrecen, 41, 2011.
Mindet mutasd
frissítve: 2024-12-01, 02:37
×
×
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés
Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása
Tudományos folyóiratcikkek száma: 16
Q1
1 (6.3%)
Q2
1 (6.3%)
n.a.
14 (87.5%)
Szűkítés
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
-
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
csak SCImago értékkel rendelkező cikkek
OK
SCImago kategóriák
Agricultural and Biological Sciences
(
2
)
Agronomy and Crop Science
(
2
)
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
(
1
)
Food Science
(
1
)
Horticulture
(
1
)
Plant Science
(
1
)
Közlemények megoszlása
műfaj szerint
Közlemények megoszlása
évszám szerint
Közlemények megoszlása
nyelv szerint
Közlemények megoszlása
folyóiratok szerint
Agrártudományi közlemények = Acta agraria Debreceniensis (6)
Agrofórum (6)
International Journal of Horticultural Science (5)
Acta Universitatis Sapientiae, Agriculture and Environment (2)
Journal of Agriculture and Food Research (1)
Kertgazdaság (1)
Notulae Botanicae (1)
iDEa társszerzők
Takácsné Hájos Mária
közös közlemények (37)
Kovácsné Madar Ágota
közös közlemények (5)
További társszerzők
Takácsné Hájos Mária
közös közlemények (37)
Kovácsné Madar Ágota
közös közlemények (5)
Tóth Anna Rita
közös közlemények (5)
Csubák Mária
közös közlemények (1)
Kincses Sándorné
közös közlemények (1)
Sinka Lúcia
közös közlemények (1)
Stündl László
közös közlemények (1)
Szabó Fruzsina Magdolna
közös közlemények (1)
×
Egyéb társszerzők
Raczkó Viktória
(közös közlemények: 5)
Kiss Annamária
(közös közlemények: 2)
Tóthné Bogárdi Andrea
(közös közlemények: 2)
Borbélyné Varga Mária
(közös közlemények: 1)
Cottonaro, Aurora
(közös közlemények: 1)
További társszerzők
Raczkó Viktória
(közös közlemények: 5)
Kiss Annamária
(közös közlemények: 2)
Tóthné Bogárdi Andrea
(közös közlemények: 2)
Borbélyné Varga Mária
(közös közlemények: 1)
Cottonaro, Aurora
(közös közlemények: 1)
Homoki Dávid
(közös közlemények: 1)
Szutor Mariann
(közös közlemények: 1)
Takács János
(közös közlemények: 1)
Ujlaki Gábor
(közös közlemények: 1)
Bejelentkezés
×
Hálózati azonosító
*
Jelszó
*
Regisztráció
Mi a jelszavam?
Keresés
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés