You are here

Komplex Rendszerek és Mikrobiom-innovációk Központja

Komplex Rendszerek és Mikrobiom-innovációk Központja

Name: Komplex Rendszerek és Mikrobiom-innovációk Központja

Publication list

Uploaded publications:
13
Publications in DEA:
13
OA:
8
Date range:
2022-2024
2024
  1. Petrilla, A., Németh, P., Fauszt, P., Szilágyi-Rácz, A., Mikolás, M., Szilágyi-Tolnai, E., Dávid, P., Stágel, A., Gál, F., Gál, K., Siposné Sohajda, R., Pham, T., Stündl, L., Biró, S., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Comparative analysis of the postadmission and antemortem oropharyngeal and rectal swab microbiota of ICU patients.
    Sci. Rep. 14 (1), 1-17, 2024.
    Journal metrics:
    D1 Multidisciplinary (2023)
  2. Farmasi-Gyenge, N., Fazekas, M., Gálné Remenyik, J., Szakadát, G., Csótó, A.: Kapcaicin, kapcaicinoidok és segédanyagaik hatása a Fusarium graminearum Schwabe micéliális növekedésére és pigmenttermelésére.
    In: 29. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum / 11th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Kövics György János, Debreceni Egyetem, MÉK Növényvédelmi Intézet, Debrecen, 81-82, 2024.
2023
  1. Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
    J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023.
    Journal metrics:
    Q3 Biotechnology
    Q3 Food Science
    Q4 Microbiology
    Q4 Molecular Biology
  2. Szőke, Z., Paholcsek, M.: Fitonutriensekben gazdag takarmányadalékok hatásának vizsgálata a haszonállatok gyomor-bél traktusának mikrobiom összetételére és rezisztomjára.
    In: XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 : Tanulmánykötet I. kötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 26-35, 2023. ISBN: 9786156457370
  3. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Rácz, A., Fidler, G., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Fitonutriensekben gazdag takarmányadalékok hatásának vizsgálata a haszonállatok gyomor-bél traktusának mikrobiom összetételére és rezisztomjára.
    In: XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 - Absztrakt kötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 50, 2023. ISBN: 9786156457233
  4. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Role of optimal gut microbiome composition in alleviating stress-induced effects and antibiotic resistance in poultry farming.
    In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 62, 2023. ISBN: 9789634905356
  5. Szekeres, R., Priksz, D., Kiss, R., Romanescu, D., Bombicz, M., Varga, B., Gesztelyi, R., Szilágyi, A., Takács, B., Tarjányi, V., Pelles-Taskó, B., Forgács, I., Gálné Remenyik, J., Szilvássy, Z., Juhász, B.: Therapeutic Aspects of Prunus cerasus Extract in a Rabbit Model of Atherosclerosis-Associated Diastolic Dysfunction.
    Int. J. Mol. Sci. 24 (17), 1-19, 2023.
    Journal metrics:
    Q2 Catalysis
    Q1 Computer Science Applications
    D1 Inorganic Chemistry
    Q1 Medicine (miscellaneous)
    Q2 Molecular Biology
    D1 Organic Chemistry
    Q1 Physical and Theoretical Chemistry
    D1 Spectroscopy
2022
  1. Nagy, R., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of factors influencing the bioactive compounds of red and white sorghum grains.
    In: Wellmann International Scientific Conference : Book of Abstracts. Ed.: Orsolya Kiss, University of Szeged, Hódmezővásárhely, 65, 2022. ISBN: 9789633068601
updated: 2024-12-15, 02:55

SCImago quartiles of
scientific journal articles

Number of scientific articles: 8
Q1/D1 2 (25%)
Q1 4 (50%)
Q3 1 (12.5%)
N/A 3 (37.5%)
-
OK

SCImago subject areas and categories

Multidisciplinary (3)
Multidisciplinary (3)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (2)
Molecular Biology (2)
Biotechnology (1)
Agricultural and Biological Sciences (1)
Food Science (1)
Chemical Engineering (1)
Catalysis (1)
Chemistry (1)
Inorganic Chemistry (1)
Organic Chemistry (1)
Physical and Theoretical Chemistry (1)
Spectroscopy (1)
Computer Science (1)
Computer Science Applications (1)
Immunology and Microbiology (1)
Microbiology (1)
Medicine (1)
Medicine (miscellaneous) (1)

Genre chart

Year chart

Language chart