Bejelentkezés
Keresés
Profilok
Kutatók
Egységek
Pályázatok
Organogram
Adatigénylés
Hitelesített Publikációs Lista / Igazolás igénylése
Nyomtatható publikációs lista
Statisztika
OA statisztika
OA publikálás támogatása
Adatfeltöltés
Linkek
Keresés
Az oldal megfelelő megjelenítéséhez engedélyezze böngészőjében a JavaScript használatát!
Jelenlegi hely
Címlap
Boros Henrietta Mónika
Boros Henrietta Mónika
Elérhetőség
Név:
Boros Henrietta Mónika
Szakma
Média anyagok
Teljes publikációs lista
nyomtatható verzió
A lista áttöltése az
MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények
feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista
igénylése
OA letöltési statisztika
megtekintése
Feltöltött közlemény:
16
DEA-ban:
16
OA:
2
Publikációs időszak:
2019-2022
2022
Fehér, A.
,
Kovács, B.
,
Boros, H.
,
Szakály, Z.
:
Az egészséges táplálkozás szubjektív megítélése az egyetemisták online és offline információkereső magatartását illetően
.
Mark. Menedzsment.
56 (EMOK), 57-67, 2022.
Boros, H.
:
Az egészségtudatos életmód összetevőinek feltárása kvalitatív vizsgálatokkal
.
In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak III. Tudományos Konferenciája : Konferenciakötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Boros József, Felföldi János, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 36-44, 2022. ISBN: 9789634904038
2021
Boros, H.
,
Fehér, A.
:
A só- és cukormentes táplálkozás kvalitatív vizsgálata a zöldségkonzervek piacán
.
Táplálkozásmarketing.
8 (1), 71-82, 2021.
Fehér, A.
,
Kovács, B.
,
Boros, H.
,
Szakály, Z.
:
Az egészséges táplálkozás szubjektív megítélése az egyetemisták online és offline információkereső magatartását illetően
.
In: "Post-traumatic marketing: virtuality and reality" : Proceedings of the EMOK 2021 International Conference. Szerk.: Mitev Ariel, Csordás Tamás, Horváth Dóra, Boros Kitti, Corvinus University of Budapest, Budapest, 357-366, 2021. ISBN: 9789635038718
Boros, H.
:
Egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos információforrások kvalitatív vizsgálata
.
In: 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdaságtudományi Szekció : Rezümékötet. Szerk.: Czeglédy Tamás, Hoschek Mónika, Koloszár László, Soproni Egyetemi Kiadó, Sopron, 242, 2021. ISBN: 9789633343951
Boros, H.
:
Mentes zöldségkonzerv, az újszerű irányzat
.
Fehér, A.
,
Véha, M.
,
Boros, H.
,
Kovács, B.
,
Kontor, E.
,
Szakály, Z.
:
The Relationship between Online and Offline Information-Seeking Behaviors for Healthy Nutrition
.
Int. J. Environ. Res. Public Health.
18 (19), 1-18, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Health, Toxicology and Mutagenesis
Q2
Pollution
Q2
Public Health, Environmental and Occupational Health
2020
Boros, H.
:
A free irányzat elterjedésének netnográfiás vizsgálata, különös tekintettel a konzerviparra
.
In: Kari tudományos diákköri konferencia : rezümé kötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Héder-Rima Mária, Szőllősi László, DE GTK TDT, Debrecen, 42, 2020.
Fehér, A.
,
Farkas, N.
,
Boros, H.
,
Véha, M.
,
Szakály, Z.
:
Az egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás netnográfiai vizsgálata a digitális korban
.
Táplálkozásmarketing.
7 (1), 19-38, 2020.
Boros, H.
:
Egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos információforrások kvalitatív vizsgálata
.
In: Kari tudományos diákköri konferencia : rezümé kötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Héder-Rima Mária, Szőllősi László, DE GTK TDT, Debrecen, 14, 2020.
Boros, H.
,
Fehér, A.
:
Egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos információforrások megítélése dietetikus szemszögből
.
Új Diéta.
29 (5), 27-28, 2020.
Boros, H.
,
Fehér, A.
:
Free irányzatok a táplálkozásban, avagy a konzervipar új ágazata
.
Boros, H.
:
Netnográfiai vizsgálat az egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos információforrások területén
.
In: Marketing a digitalizáció korában. Szerk.: Ercsey Ida, Széchenyi István Egyetem, Győr, 372-381, 2020. ISBN: 9786155837760
Boros, H.
:
Nyissunk az egészségtudatosság felé!
.
2019
Boros, H.
:
Fogyasztói preferenciák a csökkentett és mentes termékek piacán
.
Fehér, A.
,
Piros, E.
,
Boros, H.
,
Kontor, E.
:
Online élelmiszer-vásárlói és fogyasztói magatartás trendjei
.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 20, 2019. ISBN: 9786155606090
frissítve: 2023-03-19, 01:42
×
×
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés
Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása
Tudományos folyóiratcikkek száma: 4
Q1
1 (25%)
n.a.
3 (75%)
Szűkítés
2019
2020
2021
2022
-
2019
2020
2021
2022
csak SCImago értékkel rendelkező cikkek
OK
SCImago kategóriák
Environmental Science
(
1
)
Health, Toxicology and Mutagenesis
(
1
)
Pollution
(
1
)
Medicine
(
1
)
Public Health, Environmental and Occupational Health
(
1
)
Közlemények megoszlása
műfaj szerint
Közlemények megoszlása
évszám szerint
Közlemények megoszlása
nyelv szerint
Közlemények megoszlása
folyóiratok szerint
Táplálkozásmarketing (2)
International Journal of Environmental Research and Public Health (1)
Marketing & Menedzsment (1)
Új Diéta (1)
iDEa társszerzők
Fehér András
közös közlemények (8)
Szakály Zoltán
közös közlemények (4)
További társszerzők
Fehér András
közös közlemények (8)
Szakály Zoltán
közös közlemények (4)
Kovács Bence
közös közlemények (3)
Kontor Enikő
közös közlemények (2)
Farkas Noémi Dóra
közös közlemények (1)
Piros Edina
közös közlemények (1)
×
Egyéb társszerzők
Véha Miklós
(közös közlemények: 2)
Bejelentkezés
×
Hálózati azonosító
*
Jelszó
*
Regisztráció
Mi a jelszavam?
Keresés
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés