Jelenlegi hely

Szakály Zoltán

Szakály Zoltán

Szakály Zoltán
DE
tudományos és stratégiai dékánhelyettes
Név: Szakály Zoltán
Affiliáció:
  • Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar. Marketing és Kereskedelem Intézet / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business. Institute of Marketing and Commerce
  • Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business
További profilok: Google Scholar, MTMT, ODT, Scopus Author ID
Fokozat
  • dr. habil (2002)
Szakterület: agrárközgazdász
Önéletrajz: letöltés

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
206
DEA-ban:
206
OA:
74
Publikációs időszak:
2007-2022
2022
  1. Szakály, Z., Kovács, B., Nábrádi, Z., Polereczki, Z.: A hús és hústermékek marketingje: fogyasztói szokások, evési attitűdök és vállalati piacorientáció.
    In: A hús szerepe a humán táplálkozásban. Szerk.: Kukovics Sándor, Magyar Juh- és Kecsketejgazdasági Közhasznú Egyesület, Herceghalom, [közlésre elfogadva], 603-626, 2022. ISBN: 9786158150828
  2. Szakály, Z., Nábrádi, Z.: Az egészségtudatosság és a fogyasztók ismeretei.
    In: A hús szerepe a humán táplálkozásban. Szerk.: Kukovics Sándor, Magyar Juh- és Kecsketejgazdasági Közhasznú Egyesület, Herceghalom, [közlésre elfogadva], 371-395, 2022. ISBN: 9786158150828
  3. Madarász, T., Kontor, E., Antal, E., Kasza, G., Szakos, D., Szakály, Z.: Food Purchase Behavior during The First Wave of COVID-19: The Case of Hungary.
    Int. J. Environ. Res. Public Health. 19 (2), 1-16, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis (2021)
    Q2 Pollution (2021)
    Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health (2021)
  4. Kovács, B., Szakály, Z.: Market orientation and corporate performance in the health industry.
    Manag. Market. 17 (1), 41-60, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Business, Management and Accounting (miscellaneous) (2021)
  5. Kiss, M., Czine, P., Balogh, P., Szakály, Z.: The connection between manufacturer and private label brands and brand loyalty in chocolate bar buying decisions: A hybrid choice approach.
    Appetite. 177 1-15, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Nutrition and Dietetics (2021)
    Q1 Psychology (miscellaneous) (2021)
2021
  1. Szakály, Z., Kovács, B., Soós, M., Kiss, M., Balsa-Budai, N.: Adaptation and Validation of the Food Neophobia Scale: The Case of Hungary.
    Foods. 10 1-17, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Food Science
    Q1 Health Professions (miscellaneous)
    Q1 Health (social science)
    Q3 Microbiology
    Q1 Plant Science
  2. Nábrádi, Z., Szakály, Z.: Attitudes towards health foods in terms of diet and physical activity.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (3), 3525-3541, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  3. Szakály, Z., Balogh, P., Kontor, E., Gabnai, Z., Bai, A.: Attitude toward and Awareness of Renewable Energy Sources: Hungarian Experience and Special Features.
    Energies. 14 (1), 1-25, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Control and Optimization
    Q2 Electrical and Electronic Engineering
    Q2 Energy Engineering and Power Technology
    Q2 Energy (miscellaneous)
    Q1 Engineering (miscellaneous)
    Q2 Fuel Technology
    Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
  4. Fehér, A., Kovács, B., Boros, H., Szakály, Z.: Az egészséges táplálkozás szubjektív megítélése az egyetemisták online és offline információkereső magatartását illetően.
    In: "Post-traumatic marketing: virtuality and reality" : Proceedings of the EMOK 2021 International Conference. Szerk.: Mitev Ariel, Csordás Tamás, Horváth Dóra, Boros Kitti, Corvinus University of Budapest, Budapest, 357-366, 2021. ISBN: 9789635038718
  5. Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Pető, D., Popovics, P., Kiss, M.: Consumer acceptance of genetic-based personalized nutrition in Hungary.
    Genes Nutr. 16 (3), 1-12, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
    Q2 Genetics
  6. Nábrádi, Z., Szakály, Z.: Egészségvédő élelmiszerek iránti attitűdök a táplálkozás és a fizikai aktivitás vonatkozásában.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 67 (3), 3507-3524, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  7. Dombi, M., Szakály, Z., Kiss, V., Cao, Z., Liu, G.: Material Hide-and-Seek: Looking for the Resource Savings Due to International Trade of Food Products.
    Earth's Future. 9 (7), 1-20, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Earth and Planetary Sciences (miscellaneous)
    D1 Environmental Science (miscellaneous)
  8. Kiss, M., Szakály, Z.: Miért esszük azt, amit eszünk? A magyar fogyasztók étkezési motivációi.
    In: "Post-traumatic marketing: virtuality and reality" : Proceedings of the EMOK 2021 International Conference. Szerk.: Mitev Ariel, Csordás Tamás, Horváth Dóra, Boros Kitti, Corvinus University of Budapest, Budapest, 388-398, 2021. ISBN: 9789635038718
  9. Fehér, A., Kiss, V., Kontor, E., Szakály, Z.: Online and offline information-seeking behavior of university students in the case of subjective judgment of healthy nutrition.
    In: Food Markets 4.0 Conference : Book of Abstracts, University of Economics and Poznan University of Life Sciences, Poznan, 13-14, 2021.
  10. Gazdecki, M., Goryńska-Goldmann, E., Kiss, M., Szakály, Z.: Segmentation of Food Consumers Based on Their Sustainable Attitude.
    Energies. 14 (11), 1-31, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Control and Optimization
    Q2 Electrical and Electronic Engineering
    Q2 Energy Engineering and Power Technology
    Q2 Energy (miscellaneous)
    Q1 Engineering (miscellaneous)
    Q2 Fuel Technology
    Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
  11. Fehér, A., Véha, M., Boros, H., Kovács, B., Kontor, E., Szakály, Z.: The Relationship between Online and Offline Information-Seeking Behaviors for Healthy Nutrition.
    Int. J. Environ. Res. Public Health. 18 (19), 1-18, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
    Q2 Pollution
    Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health
  12. Kiss, M., Szakály, Z., Kontor, E.: Trends in global and Hungarian food trade.
    In: 15th International Conference on Economics and Business: Challenges in the Carpathian Basin : Global Challenges - Local Answers. Interdependencies or Slobalisation? Ed.: Bíró Bíborka Eszter, Csata Andrea, György Ottilia, Kassay János, Koroseczné Pavlin Rita, Madaras Szilárd, Pál László, Péter Katalin, Szőcs Attila, Tánczos Levente József, Telegdy Balázs, Editura Risoprint, Cluj-Napoca, 503-516, 2021. ISBN: 9789735327521
2020
  1. Fehér, A., Gazdecki, M., Véha, M., Szakály, M., Szakály, Z.: A Comprehensive Review of the Benefits of and the Barriers to the Switch to a Plant-Based Diet.
    Sustainability. 12 (10), 1-18, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Energy Engineering and Power Technology
    Q2 Environmental Science (miscellaneous)
    Q1 Geography, Planning and Development
    Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
    Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Mindet mutasd
frissítve: 2022-07-31, 01:20

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 116
Q1/D1 2 (1.7%)
Q1 12 (10.3%)
Q2 7 (6%)
Q3 6 (5.2%)
Q4 5 (4.3%)
n.a. 86 (74.1%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (11)
Food Science (11)
Plant Science (2)
Environmental Science (6)
Environmental Science (miscellaneous) (3)
Management, Monitoring, Policy and Law (3)
Health, Toxicology and Mutagenesis (2)
Pollution (2)
Social Sciences (6)
Geography, Planning and Development (3)
Health (social science) (2)
Social Sciences (miscellaneous) (1)
Sociology and Political Science (1)
Energy (5)
Renewable Energy, Sustainability and the Environment (5)
Energy Engineering and Power Technology (4)
Energy (miscellaneous) (2)
Fuel Technology (2)
Medicine (4)
Public Health, Environmental and Occupational Health (2)
Endocrinology, Diabetes and Metabolism (1)
Medicine (miscellaneous) (1)
Nursing (4)
Nutrition and Dietetics (4)
Business, Management and Accounting (3)
Business, Management and Accounting (miscellaneous) (3)
Psychology (3)
Psychology (miscellaneous) (3)
Chemistry (2)
Physical and Theoretical Chemistry (2)
Economics, Econometrics and Finance (2)
Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous) (2)
Engineering (2)
Electrical and Electronic Engineering (2)
Engineering (miscellaneous) (2)
Health Professions (2)
Health Professions (miscellaneous) (2)
Immunology and Microbiology (2)
Microbiology (2)
Mathematics (2)
Control and Optimization (2)
Physics and Astronomy (2)
Condensed Matter Physics (2)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (1)
Genetics (1)
Earth and Planetary Sciences (1)
Earth and Planetary Sciences (miscellaneous) (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Közlemények megoszlása
folyóiratok szerint

További folyóiratok

iDEa társszerzők

További társszerzők

Egyéb társszerzők

További társszerzők
Barna Fédra Kinga
Szabó-Szentgróti Eszter
Kralovánszky Ubul Pál
Szabó-Szentgróti Gábor
Biacs Péter Ákos
Goryńska-Goldmann, Elżbieta
Horváth-Kovács Bernadett
Lelovics Zsuzsanna
Lisztes-Szabó Zsuzsa
Pallóné Kisérdi Imola
Vukoszávlyev, Sz,