Jelenlegi hely

Kovács Bence

Kovács Bence

Név: Kovács Bence
Affiliáció: Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar. Marketing és Kereskedelem Intézet / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business. Institute of Marketing and Commerce
További profilok: MTMT, Scopus Author ID
Szakterület: közgazdász
Önéletrajz: letöltés
Önéletrajz angolul: letöltés

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
28
DEA-ban:
28
OA:
14
Publikációs időszak:
2016-2023
2023
  1. Nagy-Pető, D., Kovács, B., Kiss, M., Szakály, Z., Kiss, V.: Consumer segmentation based on commitment to local products in Hungary.
    Stud. Agric. Econ. 125 (3), 143-153, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
    Q3 Development
    Q3 Economics and Econometrics
    Q3 Geography, Planning and Development
2022
  1. Szakály, Z., Kovács, B., Nábrádi, Z., Polereczki, Z.: A hús és hústermékek marketingje: fogyasztói szokások, evési attitűdök és vállalati piacorientáció.
    In: A hús szerepe a humán táplálkozásban. Szerk.: Kukovics Sándor, Magyar Juh- és Kecsketejgazdasági Közhasznú Egyesület, Herceghalom, [közlésre elfogadva], 603-626, 2022. ISBN: 9786158150828
  2. Kovács, B., Szakály, Z.: Market orientation and corporate performance in the health industry.
    Manag. Market. 17 (1), 41-60, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Business, Management and Accounting (miscellaneous)
2021
  1. Szakály, Z., Kovács, B., Soós, M., Kiss, M., Balsa-Budai, N.: Adaptation and Validation of the Food Neophobia Scale: The Case of Hungary.
    Foods. 10 1-17, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Food Science
    Q1 Health Professions (miscellaneous)
    Q1 Health (social science)
    Q3 Microbiology
    Q1 Plant Science
  2. Fehér, A., Kovács, B., Boros, H., Szakály, Z.: Az egészséges táplálkozás szubjektív megítélése az egyetemisták online és offline információkereső magatartását illetően.
    In: "Post-traumatic marketing: virtuality and reality" : Proceedings of the EMOK 2021 International Conference. Szerk.: Mitev Ariel, Csordás Tamás, Horváth Dóra, Boros Kitti, Corvinus University of Budapest, Budapest, 357-366, 2021. ISBN: 9789635038718
  3. Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Nagy-Pető, D., Popovics, P., Kiss, M.: Consumer acceptance of genetic-based personalized nutrition in Hungary.
    Genes Nutr. 16 (3), 1-12, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
    Q2 Genetics
  4. Fehér, A., Véha, M., Boros, H., Kovács, B., Kontor, E., Szakály, Z.: The Relationship between Online and Offline Information-Seeking Behaviors for Healthy Nutrition.
    Int. J. Environ. Res. Public Health. 18 (19), 1-18, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis
    Q2 Pollution
    Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health
2020
  1. Kovács, B., Szakály, Z.: A holisztikus marketingkoncepció modellezési és mérési lehetőségei a hazai élelmiszeripari KKV-k körében.
    In: Vidékgazdasági és fenntarthatósági kutatások aktuális eredményei: absztraktkötet. Szerk.: Jávor András, Debreceni Egyetem, Debrecen, 20, 2020. ISBN: 9789634902775
  2. Barna, F., Bauerné Gáthy, A., Kovács, B., Szakály, Z.: Az alternatív étrendet követők helyi termékek vásárlásához kapcsolódó attitüdjei.
    In: Az élelmiszer-fogyasztás természeti erőforrásigénye a társadalmi metabolizmus szempontjából. Szerk.: Dombi Mihály, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 81-96, 2020. ISBN: 9789633188460
  3. Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Nagy-Pető, D., Gál, T., Soós, M.: Examination of the Eating Behavior of the Hungarian Population Based on the TFEQ-R21 Model.
    Nutrients. 12 (11), 1-19, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science
    Q1 Nutrition and Dietetics
  4. Szalánczi, Z., Kovács, B., Bácsné Bába, É.: Socializing effect of child soccer players on their parents.
    J. Phys. Education Sport. 20 (6), 3400-3410, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Physical Therapy, Sports Therapy and Rehabilitation
    Q4 Sports Science
2019
  1. Vukoszavlyev, S., Polereczki, Z., Kovács, B.: A globális innovációs index és egyes jóléti mutatók kapcsolata.
    In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 196-205, 2019. ISBN: 9789634901327
  2. Balsa-Budai, N., Kiss, M., Kovács, B., Szakály, Z.: Attitudes of Voluntary Simplifier University Students in Hungary.
    Sustainability. 11 (6), 1-15, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Energy Engineering and Power Technology
    Q2 Environmental Science (miscellaneous)
    Q2 Geography, Planning and Development
    Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
    Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
  3. Vukoszavlyev, S., Polereczki, Z., Kovács, B.: Az innováció fogalmának fejlődése.
    In: Egészségpiaci kutatások : lektorált tanulmánykötet : Fogyasztói vizsgálatok munkacsoport. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 185-195, 2019. ISBN: 9789634901327
  4. Kiss, M., Szakály, Z., Kovács, B.: Az MKTOR piacorientációt mérő modell adaptációja és kapcsolata a vállalati teljesítménnyel.
    In: Ismerjük a vevőt? A vásárlás pszichológiája - Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXV. Országos Konferenciájának előadásai. Szerk.: Veres Zoltán, Sasné Grósz Annamária, Liska Fanny, Pannon Egyetem, Veszprém, 399-411, 2019. ISBN: 9786150058
2018
  1. Kiss, M., Kovács, B., Szakály, Z., Kontor, E.: A védjegyekkel kapcsolatos fogyasztói attitűd és az életstílusjegyek kapcsolata.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése : Program füzet és az előadások összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Mezőkövesd, 32-32, 2018. ISBN: 97861556060609
  2. Gál, T., Kovács, B., Árváné Ványi, G.: Heutagógiai módszerek alkalmazása a vállalkozói képzésekben.
    Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (4), 364-373, 2018.
2017
Mindet mutasd
frissítve: 2024-11-10, 01:35

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 18
Q1/D1 1 (5.6%)
Q1 3 (16.7%)
Q2 4 (22.2%)
Q3 1 (5.6%)
n.a. 10 (55.6%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (3)
Food Science (2)
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (1)
Plant Science (1)
Social Sciences (3)
Geography, Planning and Development (2)
Development (1)
Health (social science) (1)
Environmental Science (2)
Environmental Science (miscellaneous) (1)
Health, Toxicology and Mutagenesis (1)
Management, Monitoring, Policy and Law (1)
Pollution (1)
Health Professions (2)
Health Professions (miscellaneous) (1)
Physical Therapy, Sports Therapy and Rehabilitation (1)
Sports Science (1)
Medicine (2)
Endocrinology, Diabetes and Metabolism (1)
Public Health, Environmental and Occupational Health (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (1)
Genetics (1)
Business, Management and Accounting (1)
Business, Management and Accounting (miscellaneous) (1)
Economics, Econometrics and Finance (1)
Economics and Econometrics (1)
Energy (1)
Energy Engineering and Power Technology (1)
Renewable Energy, Sustainability and the Environment (1)
Immunology and Microbiology (1)
Microbiology (1)
Nursing (1)
Nutrition and Dietetics (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Egyéb társszerzők

Barna Fédra Kinga
Vukoszavlyev Szlobodan
Árváné Ványi Georgina
További társszerzők
Barna Fédra Kinga
Vukoszavlyev Szlobodan
Árváné Ványi Georgina