Teljes publikációs lista
Publikációs időszak:
2022-2024
2024
Szőke, Z.,
Szilágyi-Tolnai, E.,
Dávid, P.,
Fauszt, P.,
Szilágyi, E.,
Szilágyi-Rácz, A.,
Stündl, L.,
Gál, F.,
Gálné Remenyik, J.,
Paholcsek, M.:
Unraveling changes in the duck microbiome and inflammatory processes due to allithiamine-enriched feed.
Acta agrar. Debr. 2024 (1), 163-171, 2024.
2023
Szőke, Z.,
Dávid, P.,
Fauszt, P.,
Szilágyi-Rácz, A.,
Fidler, G.,
Stündl, L.,
Gál, F.,
Gálné Remenyik, J.,
Paholcsek, M.:
Fitonutriensekben gazdag takarmányadalékok hatásának vizsgálata a haszonállatok gyomor-bél traktusának mikrobiom összetételére és rezisztomjára.
In: XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 - Absztrakt kötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 50, 2023. ISBN: 9786156457233
Szőke, Z.,
Dávid, P.,
Fauszt, P.,
Szilágyi-Tolnai, E.,
Szilágyi, E.,
Szilágyi-Rácz, A.,
Stündl, L.,
Gál, F.,
Gálné Remenyik, J.,
Paholcsek, M.:
Investigation of the effect of allithiamine-enriched feed on the poultry gut microbiome composition and resistome..
Agrártud. közl. 2023 (2), 149-155, 2023.
Szőke, Z.,
Dávid, P.,
Fauszt, P.,
Szilágyi-Tolnai, E.,
Szilágyi, E.,
Szilágyi-Rácz, A.,
Stündl, L.,
Gál, F.,
Gálné Remenyik, J.,
Paholcsek, M.:
Role of optimal gut microbiome composition in alleviating stress-induced effects and antibiotic resistance in poultry farming.
In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 62, 2023. ISBN: 9789634905356
2022
Szőke, Z.,
Dávid, P.,
Fauszt, P.,
Szilágyi-Rácz, A.,
Stündl, L.,
Gál, F.,
Gálné Remenyik, J.,
Paholcsek, M.:
The effect of phytonutrient-enriched diet on microbial communities of the gastrointestinal tract of poultry.
In: A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2022. évi Nagygyűlése és XV. Fermentációs Kollokvium : Absztraktfüzet, [s.n.], Kecskemét, 49, 2022.
frissítve: 2024-11-10, 01:47