You are here

Pappné Bata Ágnes

Pappné Bata Ágnes

Pappné Bata Ágnes
Name: Pappné Bata Ágnes
Other profiles: MTMT
Degree
  • PhD, Debreceni Egyetem (2023)

Publication list

Uploaded publications:
18
Publications in DEA:
18
OA:
9
Date range:
2014-2021
2021
2020
  1. Papp-Bata, Á.: Összefüggés a fogyasztói attitűdök, az egészségmagatartás motivációi és akadályai között a funkcionális élelmiszerek piacán.
    In: Tavaszi Szél 2019 Konferencia = Spring Wind 2019: Konferenciakötet II.. Szerk.: Bihari Erika, Molnár Dániel, Szikszai-Németh Ketrin, Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ), Budapest, 339-354, 2020. ISBN: 9786155586613
2019
  1. Mile, M., Csiki, Z., Bihari, K., Papp-Bata, Á., Lekli, I.: A funkcionális edzés hatása a sarcopéniára 65 év felettiek körében.
    In: A Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság 47. Kongresszusa : Absztraktok. Szerk.: Novák Zoltán, Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság, Debrecen, 41, 2019.
  2. Papp-Bata, Á., Szakály, Z.: A pozitív attitűd és a hiteles információ jelentősége a funkcionális élelmiszerek fogyasztásában.
    In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 66-74, 2019. ISBN: 9789634901327
  3. Kontor, E., Balsa-Budai, N., Papp-Bata, Á., Kiss, M.: Az élelmiszercímkék szerepe az egészségtudatos táplálkozás megvalósításában: ösztönző és gátló tényezők.
    In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 45-56, 2019. ISBN: 9789634901327
  4. Mile, M., Papp-Bata, Á., Bihari, K., Csiki, Z.: Az Evminov gerinctorna hatékonysága derékfájásban, ülő munkát végzők körében.
    In: Sport és társadalom. Szerk.: Balogh László, Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézet, Debrecen, 29-36, 2019, (Válogatott tanulmányok a sporttudomány köréből, ISSN 2631-0910 ; 3) ISBN: 9789634901693
  5. Papp-Bata, Á., Mile, M., Csiki, Z.: Időskor, bélflóra, probiotikumok.
    Háziorv. továbbk. szle. 24 (2), 100-103, 2019.
2018
2017
  1. Papp-Bata, Á., Jávor, A., Nagy, A., Monori, I., Prokisch, J., Csiki, Z., Szakály, Z.: Effects of Mg and Se Intake for Lambs on Meat Quality, Consumers' Dietary Attitudes and Health.
    In: V. AGRIMBA-AVA Congress : Program and abstracts, The International MBA Network of AGRIMBA, Debrecen, 33, 2017.
2015
2014
updated: 2024-12-01, 02:40

SCImago quartiles of
scientific journal articles

Number of scientific articles: 12
Q2 2 (16.7%)
Q3 2 (16.7%)
N/A 8 (66.7%)
-
OK

SCImago subject areas and categories

Agricultural and Biological Sciences (1)
Food Science (1)
Medicine (1)
Medicine (miscellaneous) (1)
Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (1)
Pharmacology (1)
Veterinary (1)
Veterinary (miscellaneous) (1)

Genre chart

Year chart

Language chart

Other co-authors