Debreceni Egyetem. Egészségtudományi Kar / University of Debrecen. Faculty of Health Sciences
Debreceni Egyetem. Egészségtudományi Kar. Egészségtudományi Intézet. Ápolási és Szülésznői Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Health Sciences. Institute of Health Studies.
Cs., T., Preklet, E., Börcsök, Z., Horváth, B., Halász, K.: Characterization of a biodegradable edible film obtained from psyllium husk flour. In: International Scientific Conference On Advances In Mechanical Engineering (8.)(ISCAME 2022). Ed.: Márton Homolya, Tamás Mankovits, Department of Mechanical Engineering Faculty of Engineering University of Debrecen, Debrecen, 27-28, 2022. ISBN: 9789634904489
Horváth, B., Peles, F., Bereczki, L., Széll, A., Sipos, R., Erős, Á., Lovász, C., Micsinai, A.: Application of MALDI-TOF MS for identification of food associated Staphylococcus aureus. In: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Conference Proceedings. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, University of Debrecen, Debrecen, 17-22, 2018. ISBN: 9789634900320