Name: Kiss Virág Ágnes
Degree
- PhD, Debreceni Egyetem (2019)
Publication list
2023
Berencsi, A.,
Kiss, V.,
Fehér, A.:
A hagyományostól eltérő táplálkozási módok vizsgálata szisztematikus szakirodalmi elemzéssel.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. vándorgyűlésének programja / Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Győr, 14, 2023. ISBN: 9786155606151
Pető, D.,
Kovács, B.,
Kiss, M.,
Szakály, Z.,
Kiss, V.:
Consumer segmentation based on commitment to local products in Hungary.
Stud. Agric. Econ. 125 (3), 143-153, 2023.
Journal metrics:
Q3 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (2022)
Q3 Development (2022)
Q3 Economics and Econometrics (2022)
Q3 Geography, Planning and Development (2022)
2022
2021
Poláková, Z.,
Matejková, E.,
Pietriková, M.,
Palkovič, J.,
Skibiński, A.,
Dvořáková Líšková, Z.,
Soukupová, N.,
Adamová, M.,
Kiss, M.,
Kiss, V.,
Szenderák, J.,
Klufová, R.,
Káčerová, M.:
Are countries of the Visegrad Group (V4) ready for the consequences of population ageing?.
Verlag Dashöfer, Bratislava, 153 p., 2021. ISBN: 9788081781889
Vámosi, K.,
Kiss, V.:
Egészségtudatosság vizsgálata az egyetemisták körében.
In: "Post-traumatic marketing: virtuality and reality" : Proceedings of the EMOK 2021 International Conference. Szerk.: Mitev Ariel, Csordás Tamás, Horváth Dóra, Boros Kitti, Corvinus University of Budapest, Budapest, 386, 2021. ISBN: 9789635038718
Dombi, M.,
Szakály, Z.,
Kiss, V.,
Cao, Z.,
Liu, G.:
Material Hide-and-Seek: Looking for the Resource Savings Due to International Trade of Food Products.
Earth's Future. 9 (7), 1-20, 2021.
Journal metrics:
D1 Earth and Planetary Sciences (miscellaneous)
D1 Environmental Science (miscellaneous)
Fehér, A.,
Kiss, V.,
Kontor, E.,
Szakály, Z.:
Online and offline information-seeking behavior of university students in the case of subjective judgment of healthy nutrition.
In: Food Markets 4.0 Conference : Book of Abstracts, University of Economics and Poznan University of Life Sciences, Poznan, 13-14, 2021.
2020
Popovics, P.,
Soós, M.,
Szakály, Z.,
Kiss, V.:
A személyes értékek, az idegen ízek és az újdonságkeresés közötti kapcsolat a hazai étkezési kultúrában.
Mark. Menedzsment. 54 (Spec.), 19-27, 2020.
2019
Kiss, V.,
Soós, M.,
Szakály, Z.:
A kényelmi étkezés és az íz kapcsolatának meghatározása.
In: Egészségpiaci kutatások : lektorált tanulmánykötet : Fogyasztói vizsgálatok munkacsoport. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 75-83, 2019. ISBN: 9789634901327
Kiss, V.,
Fehér, A.,
Soós, M.,
Szakály, Z.:
Analysis of eating habits among call words.
In: 1st Partium International Conference on Management. Trends in 21st Century - Book of Abstracts. Ed.: Nábrádi András, Gál Katalin, Partium Publishing House, Oradea, 37-38, 2019. ISBN: 9786068156941
Kiss, V.,
Danyi, M.,
Holczer, A.,
Fehér, A.:
Étkezési szokások és preferenciák vizsgálata a nők körében.
In: Ismerjük a vevőt? A vásárlás pszichológiája - Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXV. Országos Konferenciájának előadásai. Szerk.: Veres Zoltán, Sasné Grósz Annamária, Liska Fanny, Pannon Egyetem, Veszprém, 109-117, 2019. ISBN: 9786150058
Kiss, V.,
Balsa-Budai, N.,
Soós, M.,
Szakály, Z.:
Examination of sustainable and health-conscious lifestyle among the Hungarian population based on the results of three research.
In: 5th CARPE Conference : Horizon Europe and beyond : Proceedings. Eds.: Javier Orozco Messana, Juan Miguel Martínez Rubio, Editorial Universitat Politècnica de Valencia - UPV, Valencia, Spanyolország, 114-118, 2019. ISBN: 9788490487891
Dombi, M.,
Kiss, V.,
Szakály, Z.,
Zhi, C.,
Gang, L.:
Food consumption and natural resources: analysis of material flows and stocks, and GHG emissions of the food supply chain in Hungary.
2018
Kiss, V.,
Kiss, M.,
Popovics, P.,
Szakály, Z.:
Examination of Lifestyle of Health and Sustainability market groups with particular focus on Hungary.
In: Relationships on Food Markets : Consumers' Perspective. Eds.: Michal Gazdecki, Elzbieta Gorynska-Goldmann, Poznan University of Life Sciences, Poznan, 76-86, 2018. ISBN: 9788371609220
2023
Berencsi, A.,
Kiss, V.,
Fehér, A.:
A hagyományostól eltérő táplálkozási módok vizsgálata szisztematikus szakirodalmi elemzéssel.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. vándorgyűlésének programja / Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Győr, 14, 2023. ISBN: 9786155606151
Pető, D.,
Kovács, B.,
Kiss, M.,
Szakály, Z.,
Kiss, V.:
Consumer segmentation based on commitment to local products in Hungary.
Stud. Agric. Econ. 125 (3), 143-153, 2023.
Journal metrics:
Q3 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (2022)
Q3 Development (2022)
Q3 Economics and Econometrics (2022)
Q3 Geography, Planning and Development (2022)
2022
2021
Poláková, Z.,
Matejková, E.,
Pietriková, M.,
Palkovič, J.,
Skibiński, A.,
Dvořáková Líšková, Z.,
Soukupová, N.,
Adamová, M.,
Kiss, M.,
Kiss, V.,
Szenderák, J.,
Klufová, R.,
Káčerová, M.:
Are countries of the Visegrad Group (V4) ready for the consequences of population ageing?.
Verlag Dashöfer, Bratislava, 153 p., 2021. ISBN: 9788081781889
Vámosi, K.,
Kiss, V.:
Egészségtudatosság vizsgálata az egyetemisták körében.
In: "Post-traumatic marketing: virtuality and reality" : Proceedings of the EMOK 2021 International Conference. Szerk.: Mitev Ariel, Csordás Tamás, Horváth Dóra, Boros Kitti, Corvinus University of Budapest, Budapest, 386, 2021. ISBN: 9789635038718
Dombi, M.,
Szakály, Z.,
Kiss, V.,
Cao, Z.,
Liu, G.:
Material Hide-and-Seek: Looking for the Resource Savings Due to International Trade of Food Products.
Earth's Future. 9 (7), 1-20, 2021.
Journal metrics:
D1 Earth and Planetary Sciences (miscellaneous)
D1 Environmental Science (miscellaneous)
Fehér, A.,
Kiss, V.,
Kontor, E.,
Szakály, Z.:
Online and offline information-seeking behavior of university students in the case of subjective judgment of healthy nutrition.
In: Food Markets 4.0 Conference : Book of Abstracts, University of Economics and Poznan University of Life Sciences, Poznan, 13-14, 2021.
2020
Popovics, P.,
Soós, M.,
Szakály, Z.,
Kiss, V.:
A személyes értékek, az idegen ízek és az újdonságkeresés közötti kapcsolat a hazai étkezési kultúrában.
Mark. Menedzsment. 54 (Spec.), 19-27, 2020.
2019
Kiss, V.,
Soós, M.,
Szakály, Z.:
A kényelmi étkezés és az íz kapcsolatának meghatározása.
In: Egészségpiaci kutatások : lektorált tanulmánykötet : Fogyasztói vizsgálatok munkacsoport. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 75-83, 2019. ISBN: 9789634901327
Kiss, V.,
Fehér, A.,
Soós, M.,
Szakály, Z.:
Analysis of eating habits among call words.
In: 1st Partium International Conference on Management. Trends in 21st Century - Book of Abstracts. Ed.: Nábrádi András, Gál Katalin, Partium Publishing House, Oradea, 37-38, 2019. ISBN: 9786068156941
Kiss, V.,
Danyi, M.,
Holczer, A.,
Fehér, A.:
Étkezési szokások és preferenciák vizsgálata a nők körében.
In: Ismerjük a vevőt? A vásárlás pszichológiája - Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXV. Országos Konferenciájának előadásai. Szerk.: Veres Zoltán, Sasné Grósz Annamária, Liska Fanny, Pannon Egyetem, Veszprém, 109-117, 2019. ISBN: 9786150058
Kiss, V.,
Balsa-Budai, N.,
Soós, M.,
Szakály, Z.:
Examination of sustainable and health-conscious lifestyle among the Hungarian population based on the results of three research.
In: 5th CARPE Conference : Horizon Europe and beyond : Proceedings. Eds.: Javier Orozco Messana, Juan Miguel Martínez Rubio, Editorial Universitat Politècnica de Valencia - UPV, Valencia, Spanyolország, 114-118, 2019. ISBN: 9788490487891
Dombi, M.,
Kiss, V.,
Szakály, Z.,
Zhi, C.,
Gang, L.:
Food consumption and natural resources: analysis of material flows and stocks, and GHG emissions of the food supply chain in Hungary.
2018
Kiss, V.,
Kiss, M.,
Popovics, P.,
Szakály, Z.:
Examination of Lifestyle of Health and Sustainability market groups with particular focus on Hungary.
In: Relationships on Food Markets : Consumers' Perspective. Eds.: Michal Gazdecki, Elzbieta Gorynska-Goldmann, Poznan University of Life Sciences, Poznan, 76-86, 2018. ISBN: 9788371609220
2017
Kiss, V.,
Fehér, A.,
Soós, M.,
Szakály, Z.:
Az étkezésen való változtatás igénye és az élelmiszerjelölések figyelembe vétele a középiskolás diákok körében.
In: Tükröződés, társtudományok, trendek, fogyasztás: Egyesület a Marketing Oktatásért és kutatásért (EMOK) XXIII. országos konferencia: Tanulmánykötet. Szerk.: Bányai Edit, Lányi Beatrix, Törőcsik Mária, Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar, Pécs, 189-198, 2017. ISBN: 9789634291466
2016
Kiss, V.,
Szakály, Z.:
A szülők hatása a középiskolás diákok egészségtudatos táplálkozására.
In: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos Konferenciája : Hitelesség és értékorientáció a marketingben : Tanulmánykötet. Szerk.: Fehér András, Kiss Virág Ágnes, Soós Mihály, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 659-668, 2016. ISBN: 9789634728504
Fehér, A.,
Kiss, V.,
Soós, M.,
Szakály, Z.:
Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos konferencia Tanulmánykötet: Hitelesség és értékorientáció a marketingben: 2016 augusztus 29-31..
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 764 p., 2016. ISBN: 9789634728504
2015
Kiss, V.,
Szakály, Z.:
A fiatalok egészségtudatossága a táplálkozási szokásaikat illetően.
In: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXI. országos konferenciájának tanulmánykötete: Budapest, 2015. augusztus 27-28.. Szerk.: Bíró-Szigeti Szilvia, Petruska Ildikó, Szalkai Zsuzsanna, Kovács István, Magyar Mária, Budapesti Műszaki Egyetem, Budapest, 145-154, 2015. ISBN: 9789633131893
2014
Szakály, Z.,
Szente, V.,
Pető, K.,
Balogh, P.,
Csapóné Riskó, T.,
Fodor, M.,
Hernádi, L.,
Huszka, P.,
Keller, B.,
Kontor, E.,
Lugasi, A.,
Oláh, J.,
Szabóné Pataky, E.,
Polereczki, Z.,
Prokisch, J.,
Vida, V.,
Fehér, A.,
Jasák, H.,
Kiss, M.,
Kiss, V.,
Soós, M.,
Szabó, S.,
Szűcs, I.:
Táplálkozásmarketing.
2012
Kiss, V.:
Önkéntes szerepvállalás a hallgatók körében.
In: Tanulás és művelődés. Szerk.: Juhász Erika, Chrappán Magdolna, Debreceni Egyetem TEK BTK Neveléstudományok Intézete, Debrecen, 152-158, 2012, (Acta Andragogiae et Culturae sorozat, ISSN 0209-9608 ; 24.) ISBN: 9789634735847
2011
Show all
updated: 2024-04-21, 01:57