Jelenlegi hely

Kállai Zoltán

Kállai Zoltán

Kállai Zoltán
Név: Kállai Zoltán
További profilok: MTMT
Szakterület: biológus

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
15
DEA-ban:
15
OA:
6
Publikációs időszak:
2014-2023
2023
  1. Csoma, H., Ács-Szabó, L., Papp, L., Kállai, Z., Miklós, I., Sipiczki, M.: Characterization of Zygosaccharomyces lentus Yeast in Hungarian Botrytized Wines.
    Microorganisms. 11 (4), 1-17, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Microbiology (2022)
    Q2 Microbiology (medical) (2022)
    Q2 Virology (2022)
  2. Rakonczás, N., Kállai, Z., Kovács, B., Antal, G., Szabó, S., Holb, I.: Comparison and Intercorrelation of Various Bentonite Products for Oenological Properties, Elemental Compositions, Volatile Compounds and Organoleptic Attributes of White Wine.
    Foods. 12 (2), 1-30, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Food Science (2022)
    Q1 Health Professions (miscellaneous) (2022)
    Q2 Health (social science) (2022)
    Q2 Microbiology (2022)
    Q1 Plant Science (2022)
  3. Csoma, H., Kállai, Z., Czentye, K., Sipiczki, M.: Starmerella lactis-condensi, a yeast that has adapted to the conditions in the oenological environment.
    International Journal of Food Microbiology 401 (1), 1-10, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Food Science (2022)
    Q1 Medicine (miscellaneous) (2022)
    Q2 Microbiology (2022)
    Q1 Safety, Risk, Reliability and Quality (2022)
  4. Drezek, K., Sobczyk, M., Kállai, Z., Detman, A., Bardadyn, P., Mierzejewska, J.: Valorisation of Whey Permeate in Sequential Bioprocesses towards Value-Added Products?Optimisation of Biphasic and Classical Batch Cultures of Kluyveromyces marxianus.
    Int. J. Mol. Sci. 24 (8), 1-17, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Catalysis (2022)
    Q1 Computer Science Applications (2022)
    D1 Inorganic Chemistry (2022)
    Q1 Medicine (miscellaneous) (2022)
    Q2 Molecular Biology (2022)
    Q1 Organic Chemistry (2022)
    Q1 Physical and Theoretical Chemistry (2022)
    D1 Spectroscopy (2022)
2022
  1. Rakonczás, N., Kállai, Z.: Terroir - A hagyomány forradalma II. Szakrális megfontolás.
    Szaktudás Kiadó Ház Rt., Budapest, 12 p., 2022. ISBN: 9789635750917
2021
2020
  1. Rakonczás, N., Juhászné Tóth, R., Soós, Á., Kállai, Z., Kovács, B., Holb, I., Kovács, S.: Could bentonite product choice fit the desired wine style?.
    Mitteilungen Klosterneuburg. 70 87-101, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Horticulture
  2. Plaszkó, T., Szűcs, Z., Kállai, Z., Csoma, H., Vasas, G., Gonda, S.: Volatile Organic Compounds (VOCs) of Endophytic Fungi Growing on Extracts of the Host, Horseradish (Armoracia rusticana).
    Metabolites. 10 (11), 1-15, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry
    Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
    Q2 Molecular Biology
2019
2017
  1. Karanyicz, E., Antunovics, Z., Kállai, Z., Sipiczki, M.: Non-introgressive genome chimerisation by malsegregation in autodiploidised allotetraploids during meiosis of Saccharomyces kudriavzevii x Saccharomyces uvarum hybrids.
    Appl. Microbiol. Biotechnol. 101 (11), 4617-4633, 2017.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Applied Microbiology and Biotechnology
    Q1 Biotechnology
    Q1 Medicine (miscellaneous)
  2. Magyar, D., Kállai, Z., Sipiczki, M., Dobolyi, C., Sebők, F., Beregszászi, T., Bihari, Z., Kredics, L., Oros, G.: Survey of viable airborne fungi in wine cellars of Tokaj, Hungary.
    Aerobiologia. 34 (2), 171-185, 2017.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Immunology
    Q3 Immunology and Allergy
    Q2 Plant Science
2014
frissítve: 2024-04-21, 01:45

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 13
Q1/D1 2 (15.4%)
Q1 5 (38.5%)
Q2 5 (38.5%)
Q3 1 (7.7%)
n.a. 2 (15.4%)
-
OK

SCImago kategóriák

Immunology and Microbiology (7)
Microbiology (5)
Virology (2)
Applied Microbiology and Biotechnology (1)
Immunology (1)
Medicine (7)
Medicine (miscellaneous) (3)
Microbiology (medical) (2)
Endocrinology, Diabetes and Metabolism (1)
Immunology and Allergy (1)
Agricultural and Biological Sciences (5)
Food Science (3)
Plant Science (2)
Horticulture (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (3)
Molecular Biology (2)
Biochemistry (1)
Biotechnology (1)
Chemical Engineering (1)
Catalysis (1)
Chemistry (1)
Inorganic Chemistry (1)
Organic Chemistry (1)
Physical and Theoretical Chemistry (1)
Spectroscopy (1)
Computer Science (1)
Computer Science Applications (1)
Engineering (1)
Safety, Risk, Reliability and Quality (1)
Health Professions (1)
Health Professions (miscellaneous) (1)
Social Sciences (1)
Health (social science) (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint