Bejelentkezés
Keresés
Profilok
Kutatók
Egységek
Pályázatok
Organogram
Adatigénylés
Hitelesített Publikációs Lista / Igazolás igénylése
Nyomtatható publikációs lista
Statisztika
OA statisztika
OA publikálás támogatása
Publikációs Tudománytámogatási Program
Adatfeltöltés
Linkek
Keresés
Az oldal megfelelő megjelenítéséhez engedélyezze böngészőjében a JavaScript használatát!
Jelenlegi hely
Címlap
Kállai Zoltán
Kállai Zoltán
Elérhetőség
Név:
Kállai Zoltán
További profilok:
MTMT
Szakma
Szakterület:
biológus
Média anyagok
Teljes publikációs lista
nyomtatható verzió
A lista áttöltése az
MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények
feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista
igénylése
OA letöltési statisztika
megtekintése
Feltöltött közlemény:
15
DEA-ban:
15
OA:
6
Publikációs időszak:
2014-2023
2023
Csoma, H.
,
Ács-Szabó, L.
,
Papp, L.
,
Kállai, Z.
,
Miklós, I.
,
Sipiczki, M.
:
Characterization of Zygosaccharomyces lentus Yeast in Hungarian Botrytized Wines
.
Microorganisms.
11 (4), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Microbiology (2022)
Q2
Microbiology (medical) (2022)
Q2
Virology (2022)
Rakonczás, N.
,
Kállai, Z.
,
Kovács, B.
,
Antal, G.
,
Szabó, S.
,
Holb, I.
:
Comparison and Intercorrelation of Various Bentonite Products for Oenological Properties, Elemental Compositions, Volatile Compounds and Organoleptic Attributes of White Wine
.
Foods.
12 (2), 1-30, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Food Science (2022)
Q1
Health Professions (miscellaneous) (2022)
Q2
Health (social science) (2022)
Q2
Microbiology (2022)
Q1
Plant Science (2022)
Csoma, H.
,
Kállai, Z.
,
Czentye, K.
,
Sipiczki, M.
:
Starmerella lactis-condensi, a yeast that has adapted to the conditions in the oenological environment
.
International Journal of Food Microbiology
401 (1), 1-10, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Food Science (2022)
Q1
Medicine (miscellaneous) (2022)
Q2
Microbiology (2022)
Q1
Safety, Risk, Reliability and Quality (2022)
Drezek, K.
,
Sobczyk, M.
,
Kállai, Z.
,
Detman, A.
,
Bardadyn, P.
,
Mierzejewska, J.
:
Valorisation of Whey Permeate in Sequential Bioprocesses towards Value-Added Products?Optimisation of Biphasic and Classical Batch Cultures of Kluyveromyces marxianus
.
Int. J. Mol. Sci.
24 (8), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Catalysis (2022)
Q1
Computer Science Applications (2022)
D1
Inorganic Chemistry (2022)
Q1
Medicine (miscellaneous) (2022)
Q2
Molecular Biology (2022)
Q1
Organic Chemistry (2022)
Q1
Physical and Theoretical Chemistry (2022)
D1
Spectroscopy (2022)
2022
Rakonczás, N.
,
Kállai, Z.
:
Terroir - A hagyomány forradalma I. Technológiai megközelítés Agyag, ásvány, mineralitás, a bentonitos derítés hatása
.
Szaktudás Kiadó Ház Rt., Budapest, 18 p., 2022. ISBN: 9789635750801
Rakonczás, N.
,
Kállai, Z.
:
Terroir - A hagyomány forradalma II. Szakrális megfontolás
.
Szaktudás Kiadó Ház Rt., Budapest, 12 p., 2022. ISBN: 9789635750917
2021
Csoma, H.
,
Kállai, Z.
,
Antunovics, Z.
,
Czentye, K.
,
Sipiczki, M.
:
Vinification without Saccharomyces: Interacting Osmotolerant and "Spoilage" Yeast Communities in Fermenting and Ageing Botrytised High-Sugar Wines (Tokaj Essence)
.
Microorganisms.
9 (1), 1-28, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Microbiology
Q2
Microbiology (medical)
Q3
Virology
Kállai, Z.
,
Oros, G.
:
Vintage Effect on the Strain Dependent Dynamics of Ethanol Production in Vineries of Tokaj
.
Adv. Bios. Bio.
12 (01), 31-44, 2021.
2020
Kállai, Z.
,
Antunovics, Z.
,
Oros, M.
:
Comparative Evaluation of the Dynamics of Alcohol Production of Wine Yeast Strains Isolated in Tokaj Region
.
Glob. J. Sci. Front. Res.
20 (6), 1-22, 2020.
Rakonczás, N.
,
Juhászné Tóth, R.
,
Soós, Á.
,
Kállai, Z.
,
Kovács, B.
,
Holb, I.
,
Kovács, S.
:
Could bentonite product choice fit the desired wine style?
.
Mitteilungen Klosterneuburg.
70 87-101, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Horticulture
Plaszkó, T.
,
Szűcs, Z.
,
Kállai, Z.
,
Csoma, H.
,
Vasas, G.
,
Gonda, S.
:
Volatile Organic Compounds (VOCs) of Endophytic Fungi Growing on Extracts of the Host, Horseradish (Armoracia rusticana)
.
Metabolites.
10 (11), 1-15, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Biochemistry
Q2
Endocrinology, Diabetes and Metabolism
Q2
Molecular Biology
2019
Kállai, Z.
,
Pfliegler, V.
,
Mitercsák, J.
,
Szendei, G.
,
Sipiczki, M.
:
Preservation of diversity and oenological properties of wine yeasts during long-term laboratory maintenance: A study of strains of a century-old Tokaj wine yeast collection
.
LWT-Food Sci. Technol.
101 789-798, 2019.
Folyóirat-mutatók:
D1
Food Science
2017
Karanyicz, E.
,
Antunovics, Z.
,
Kállai, Z.
,
Sipiczki, M.
:
Non-introgressive genome chimerisation by malsegregation in autodiploidised allotetraploids during meiosis of Saccharomyces kudriavzevii x Saccharomyces uvarum hybrids
.
Appl. Microbiol. Biotechnol.
101 (11), 4617-4633, 2017.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Applied Microbiology and Biotechnology
Q1
Biotechnology
Q1
Medicine (miscellaneous)
Magyar, D.
,
Kállai, Z.
,
Sipiczki, M.
,
Dobolyi, C.
,
Sebők, F.
,
Beregszászi, T.
,
Bihari, Z.
,
Kredics, L.
,
Oros, G.
:
Survey of viable airborne fungi in wine cellars of Tokaj, Hungary
.
Aerobiologia.
34 (2), 171-185, 2017.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Immunology
Q3
Immunology and Allergy
Q2
Plant Science
2014
Pfliegler, V.
,
Horváth, E.
,
Kállai, Z.
,
Sipiczki, M.
:
Diversity of Candida zemplinina isolates inferred from RAPD, micro/minisatellite and physiological analysis
.
Microbiol. Res.
169 (5-6), 402-410, 2014.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Microbiology
frissítve: 2024-04-21, 01:45
×
×
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés
Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása
Tudományos folyóiratcikkek száma: 13
Q1/D1
2 (15.4%)
Q1
5 (38.5%)
Q2
5 (38.5%)
Q3
1 (7.7%)
n.a.
2 (15.4%)
Szűkítés
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
-
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
csak SCImago értékkel rendelkező cikkek
OK
SCImago kategóriák
Immunology and Microbiology
(
7
)
Microbiology
(
5
)
Virology
(
2
)
Applied Microbiology and Biotechnology
(
1
)
Immunology
(
1
)
Medicine
(
7
)
Medicine (miscellaneous)
(
3
)
Microbiology (medical)
(
2
)
Endocrinology, Diabetes and Metabolism
(
1
)
Immunology and Allergy
(
1
)
Agricultural and Biological Sciences
(
5
)
Food Science
(
3
)
Plant Science
(
2
)
Horticulture
(
1
)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology
(
3
)
Molecular Biology
(
2
)
Biochemistry
(
1
)
Biotechnology
(
1
)
Chemical Engineering
(
1
)
Catalysis
(
1
)
Chemistry
(
1
)
Inorganic Chemistry
(
1
)
Organic Chemistry
(
1
)
Physical and Theoretical Chemistry
(
1
)
Spectroscopy
(
1
)
Computer Science
(
1
)
Computer Science Applications
(
1
)
Engineering
(
1
)
Safety, Risk, Reliability and Quality
(
1
)
Health Professions
(
1
)
Health Professions (miscellaneous)
(
1
)
Social Sciences
(
1
)
Health (social science)
(
1
)
Közlemények megoszlása
műfaj szerint
Közlemények megoszlása
évszám szerint
Közlemények megoszlása
nyelv szerint
Közlemények megoszlása
folyóiratok szerint
Microorganisms (2)
Advances in Bioscience and Biotechnology (1)
Aerobiologia (1)
Applied Microbiology And Biotechnology (1)
Foods (1)
Global Journal of Science Frontier Research (1)
International Journal of Food Microbiology (1)
International Journal Of Molecular Sciences (1)
Lwt-Food Science And Technology (1)
Metabolites (1)
További folyóiratok
Microorganisms (2)
Advances in Bioscience and Biotechnology (1)
Aerobiologia (1)
Applied Microbiology And Biotechnology (1)
Foods (1)
Global Journal of Science Frontier Research (1)
International Journal of Food Microbiology (1)
International Journal Of Molecular Sciences (1)
Lwt-Food Science And Technology (1)
Metabolites (1)
Microbiological Research (1)
Mitteilungen Klosterneuburg (1)
iDEa társszerzők
Sipiczki Mátyás
közös közlemények (7)
Csoma Hajnalka
közös közlemények (4)
További társszerzők
Sipiczki Mátyás
közös közlemények (7)
Csoma Hajnalka
közös közlemények (4)
Rakonczás Nándor
közös közlemények (4)
Antunovics Zsuzsa
közös közlemények (3)
Holb Imre
közös közlemények (2)
Kovács Béla
közös közlemények (2)
Pfliegler Valter Péter
közös közlemények (2)
Ács-Szabó Lajos
közös közlemények (1)
Antal Gabriella
közös közlemények (1)
Bihari Zoltán
közös közlemények (1)
Gonda Sándor
közös közlemények (1)
Horváth Enikő
közös közlemények (1)
Juhászné Tóth Réka
közös közlemények (1)
Kovács Sándor
közös közlemények (1)
Miklós Ida
közös közlemények (1)
Oros Melinda
közös közlemények (1)
Papp László Attila
közös közlemények (1)
Plaszkó Tamás
közös közlemények (1)
Soós Áron
közös közlemények (1)
Szabó Szilárd
közös közlemények (1)
Szűcs Zsolt
közös közlemények (1)
Vasas Gábor
közös közlemények (1)
×
Egyéb társszerzők
Czentye Kinga
(közös közlemények: 2)
Oros Gyula
(közös közlemények: 2)
Bardadyn, Paula
(közös közlemények: 1)
Beregszászi Tímea
(közös közlemények: 1)
Detman, Anna
(közös közlemények: 1)
További társszerzők
Czentye Kinga
(közös közlemények: 2)
Oros Gyula
(közös közlemények: 2)
Bardadyn, Paula
(közös közlemények: 1)
Beregszászi Tímea
(közös közlemények: 1)
Detman, Anna
(közös közlemények: 1)
Dobolyi Csaba
(közös közlemények: 1)
Drezek, Karolina
(közös közlemények: 1)
Karanyicz Edina
(közös közlemények: 1)
Kredics László
(közös közlemények: 1)
Magyar Donát
(közös közlemények: 1)
Mierzejewska, Jolanta
(közös közlemények: 1)
Mitercsák Judit
(közös közlemények: 1)
Sebők Flóra
(közös közlemények: 1)
Sobczyk, Maria Krystyna
(közös közlemények: 1)
Szendei Gergő
(közös közlemények: 1)
Bejelentkezés
×
Hálózati azonosító
*
Jelszó
*
Regisztráció
Mi a jelszavam?
Keresés
×
Kutató
Egység
Publikáció
Súgó
részletes keresés