Jelenlegi hely

Fekete István

Fekete István

Fekete István
DE > MÉK
egyetemi tanársegéd 2020-
Név: Fekete István
Affiliáció: Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Élelmiszertechnológiai Intézet / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Food Technology
További profilok: MTMT
Szakterület: élelmiszertudomány, élelmiszertechnológia

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
45
DEA-ban:
45
OA:
15
Publikációs időszak:
2011-2024
2024
  1. Feketéné Posta, E., Fekete, I., Gyarmati, É., Stündl, L., Zöld, É., Barta, Z.: The Effects of Artificial Sweeteners on Intestinal Nutrient-Sensing Receptors: Dr. Jekyll or Mr. Hyde?.
    Life (Basel). 14 (1), 1-21, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2023)
    Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2023)
    Q1 Paleontology (2023)
    Q2 Space and Planetary Science (2023)
2023
2021
  1. Nagy, V., Fekete, I., Balogh, K., Diósi, G.: Alkoholmentes malátaitalok fejlesztése és organoleptikus elemzése.
    In: A hatékonyabb agráriumért : Tudományos Szakkollégiumi Kiadvány. Szerk.: Rácz Dalma, Debreceni Egyetem, Debrecen, 94-105, 2021.
2019
2018
2016
  1. Fekete, I., Kovács, B., Rakonczás, N.: Study of element uptake characteristics of different grape rootstock cultivars in the case of 'Cserszegi fűszeres' scion cultivar 2011-2013.
    In: 1st Meeting of Young Researchers from V4 Countries. Book of Abstract. Ed.: Monika Wesołowska, University of Rzeszow, Rzeszow, 28, 2016.
2013
  1. Nagy, A., Fekete, I., Csiki, Z.: A céklalé rendszeres fogyasztásának terápiás jelentősége vazospasztikus megbetegedésekben: Fogyasztói pilot vizsgálat.
    In: Fiatal kutatók az egészséges élelmiszerért : tudományos ülés. Szerk.: Bódi Éva, Fekete István, Kovács Béla, Debreceni Egyetem Hankóczy Jenő Növénytermesztési, Kertészeti és Élelmiszertudományok Doktori Iskola, Debrecen, 259-263, 2013.
  2. Fekete, I., Rakonczás, N., Andrási, D., Bódi, É., Kovács, B.: A különböző szőlőalanyfajták hatása a 'Cserszegi fűszeres' héjának mikroelem tartalmára.
    In: Újabb kutatási eredmények a növénytudományokban. Szerk.: Sándor Zsolt, Szabó András, Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Hankóczy Jenő Doktori Iskola, Debrecen, 9-16, 2013. ISBN: 9786155183409
  3. Fekete, I., Rakonczás, N., Andrási, D., Bódi, É., Kovács, B.: A különböző szőlőalanyfajták hatása a 'Cserszegi Fűszeres' héj és mag makroelem tartalmára.
    In: XIX. Ifjúsági Tudományos Fórum / Pannon Egyetem Georgikon Kar, Pannon Egyetem, Keszthely, 1-6, 2013. ISBN: 9789639639515
  4. Kovács, B., Bódi, É., Nagy, K., Tóth, B., Fekete, I., Andrási, D.: Effect of selenium and molybdenum content in rhizoboxes on element uptake of maize and sunflower.
    Univ. Agron. Sci. Vet. Med. Bucharest Sci. P. Ser. E. Land Reclam. Earth Observ. Surv. Environ. Eng. 2 23-32, 2013.
  5. Bódi, É., Fekete, I., Kovács, B.: Fiatal kutatók az egészséges élelmiszerért: tudományos ülés : Debrecen, 2013. február 19..
    DE AGTC MÉKK Hankóczy J. Doktori Isk., Debrecen, [7], 286 p., 2013. ISBN: 9789634736011
  6. Bódi, É., Andrási, D., Fekete, I., Kovács, B.: Különböző extrakciós módszerek összehasonlítása szelénnel dúsított étkezési csírák esetén.
    In: XXXVI. Kémiai Előadói Napok : Program és előadás-összefoglalók. Szerk.: Endrődi Balázs, Laufer Noémi, Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza, Szeged, 249, 2013. ISBN: 9789633151457
  7. Tóth, J., Nagy, P., Krakomperger, Z., Veres, Z., Kotroczó, Z., Kincses, S., Fekete, I., Papp, M., Mészáros, I., Oláh, V.: The Effects of Climate Change on Element Content and Soil pH (Síkfőkút DIRT Project, Northern Hungary).
    In: The Carpathians : Integrating Nature and Society Towards Sustainability. Environmental Science and Engineering. Ed.: Jacek Kozak, Katarzyna Ostapowicz, Andrzej Bytnerowicz, Bartłomiej Wyżga, Springer-Verlag, Berlin, 77-88, 2013. ISBN: 9783642127250
2012
  1. Fekete, I., Rakonczás, N., Andrási, D., Bódi, É., Kovács, B.: A különböző alanyfajták hatása a 'Cserszegi fűszeres' ásványi anyag felvételére.
    In: XVIII. Ifjúsági Tudományos Fórum / Pannon Egyetem Georgikon Kar, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, , 2012. ISBN: 9789639639454
Mindet mutasd
frissítve: 2024-10-06, 02:02

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 15
Q1 1 (6.7%)
Q3 2 (13.3%)
n.a. 12 (80%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (3)
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (1)
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (1)
Forestry (1)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (2)
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2)
Earth and Planetary Sciences (1)
Paleontology (1)
Space and Planetary Science (1)
Environmental Science (1)
Environmental Science (miscellaneous) (1)
Medicine (1)
Medicine (miscellaneous) (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Egyéb társszerzők