You are here

TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014

TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014

Élelmiszerbiztonság és gasztronómia vonatkozású egyetemi együttműködés DE-SZTE-EKF-NYME
start date: 2013-04-15
end date: 2015-06-30

Publication list

Uploaded publications:
61
Publications in DEA:
61
OA:
50
Date range:
2011-2018
2018
2015
  1. Kovács, B., Csapó, J.: Az élelmiszervizsgálatok műszeres analitikai módszerei.
    Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 255 p., 2015. ISBN: 9789634738312
  2. Karaffa, E., Bérczesné Szojka, A.: Bacterial and yeast molecular biology.
    University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Science and Environmental Management Institute of Food Science, Debrecen, 48 p., 2015. ISBN: 9789634738305
  3. Könyves, E.: Borturizmus - borutak.
    Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 193 p., 2015.
  4. Karaffa, E., Peles, F.: Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai.
    Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 150 p., 2015. ISBN: 9789634738329
  5. Vargáné Csobán, K., Könyves, E.: Gastronomy and culture.
    Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 162 p., 2015. ISBN: 9789634738282
  6. Könyves, E.: Gasztronómia és marketing: Best Practice tanulmánykötet.
    Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 145 p., 2015.
  7. Könyves, E., Vargáné Csobán, K.: Gasztronómia és turizmus: elméleti jegyzet.
    Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 120 p., 2015.
  8. Sipos, P.: Hungarikumok és tájjellegű élelmiszerek előállítása.
    Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 97 p., 2015. ISBN: 9789634738336
Show all
updated: 2024-04-14, 02:10

Genre chart

Year chart

Language chart

Journals

  • Néprajzi Látóhatár (2)
  • Animal welfare, etológia és tartástechnológia (1)
  • Köztes Európa (1)