Nagy, V., Diósi, G.: Világos maláta sütőipari hasznosítása. In: XII. Sántha Kálmán Tudományos Kerekasztal Absztraktkötet 2019/2020. Szerk.: Matolay Orsolya, Fábián Zsófia Andrea, Debreceni Egyetem, Debrecen, 68-69, 2020. ISBN: 9789633188569
Nagy, V., Diósi, G.: Világos maláta sütőipari hasznosítása. In: XII. Sántha Kálmán Tudományos Kerekasztal Absztraktkötet 2019/2020. Szerk.: Matolay Orsolya, Fábián Zsófia Andrea, Debreceni Egyetem, Debrecen, 68-69, 2020. ISBN: 9789633188569
Diósi, G., Soós, Á., Sipos, P.: Mineral element composition of grain. In: Integration of science in food chain : Book of proceedings. Ed.: Tekla Engelhardt, István Dalmadi, László Baranyai, Csilla Mohácsi-Farkas, Faculty of Food Science, Corvinus University, Budapest, 61-64, 2015. ISBN: 9789635036035
Diósi, G., Móré, M., Sipos, P.: Role of the farinograph test in the wheat flour quality determination. In: ICoSTAF'14: International Conference on Science and Technique Based on Applied and Fundamental Research : Book of abstracts : ICoSTAF'14 : 25 April 2014, Szeged. Ed.: Gábor Keszthelyi-Szabó, Cecilia Hodúr, Judit Krisch, Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar, Szeged, 17, 2014. ISBN: 9789633062760
Diósi, G.: Különféle szilvafajtákból készült lekvárok minőségének vizsgálata többéves tárolás után. In: Fiatal kutatók az egészséges élelmiszerért : programfüzet / [kiad. a] Debreceni Egyetem Hankóczy Jenő Növénytermesztési, Kertészeti és Élelmiszertudományok Doktori Iskola, Debreceni Egyetem Hankóczy Jenő Növénytermesztési, Debrecen, 9-15, Kertészeti és Élelmiszertudományok Doktori Iskola. ISBN: 9789634736011